Няма резервна гума?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwE90.2005
- Потребител
-
- Кара: BMW E90 320i
Няма резервна гума?
Колеги,много съм озадачен . Днеска спуках гума в една дупка , но най-интересното беше когато си отворих багажника да вадя разервна гума- не просто нямаше гума, дори нямаше и място където да се постави.
Слава богу, се отзова едно момче , на което съм безкрайно благодарен, с което отидохме до една гумаджийница и взехме някаква стара гума.Идеята е ,че утре това ако ми се случи на 200 км от някой град си оставам там.Дори и да купя гума и да я сложа в багажника,това означава,че той вече е почти неизползваем..... Моля за коментари, съвети и предложения какво да правя
Благодаря предварително! 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Няма резервна гума?
Мисля, че като си купувал Е90 трябва да си бил наясно, че тези коли излизат фабрично без резервна гума, а с рън-флет такива. Има няколко варианта, ако си с обикновени гуми, потърси във форума, но в общи линии трябва да жертваш малко багажник. Най-безболезнения вариант е да си намериш т.нар. "патерица", 16' или 17', тя е тънка и заема най-малко пространство. Има и оригинален ретрофит кит за стандартна резервна гума, който се монтира на дъното на багажника, но е доста скъп...
Never mistake motion for action...
- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
Re: Няма резервна гума?
Или просто си купуваш рънфлети. Моите и зимните и летните са такива. За 70к км, 2 пъти са ме спасявали.
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- BMW trust
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320D E90
- Мечтае да кара: нещо още по-бързо
5 мнения
• Страница 1 от 1