Проблем с I-drive копчето
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с I-drive копчето
Някой имал ли е такъв проблем (и как го е решил ако е имал)?
При мен от време на време копчето отказва и не мога да си цъкам из менюто (Е90 преди фейслифта)...

При мен от време на време копчето отказва и не мога да си цъкам из менюто (Е90 преди фейслифта)...

- blagun
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 520d / E90 320d
Re: Проблем с I-drive копчето
flame написа:Някой имал ли е такъв проблем (и как го е решил ако е имал)?![]()
Софта според мен забива, случвало ми се е! Най-тъпото забиване е от онази вечер, когато ми заби парктроника в най-неподходящия момент...

blagun написа:flame написа:Някой имал ли е такъв проблем (и как го е решил ако е имал)?![]()
Софта според мен забива, случвало ми се е! Най-тъпото забиване е от онази вечер, когато ми заби парктроника в най-неподходящия момент...
Софтуер да ми забие досега не ми се е случвало...
- blagun
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 520d / E90 320d
flame написа:blagun написа:flame написа:Някой имал ли е такъв проблем (и как го е решил ако е имал)?![]()
При мен се случва, ама мисля, че идва от диска на Навито, който винаги си седи вътре, т.е. не знам дали е оттам, просто предполагам!!!
blagun написа:flame написа:blagun написа:flame написа:Някой имал ли е такъв проблем (и как го е решил ако е имал)?![]()
При мен се случва, ама мисля, че идва от диска на Навито, който винаги си седи вътре, т.е. не знам дали е оттам, просто предполагам!!!
Тва е друго - като почне да цикли диска и цялата система (менюто) забавя (но не забива тотално).
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
аз имах подобен проблем с 1-ва Серия. Забиваше всчико - навигация, музика, всичко което се командва с I drive.
оказа се, че Блутуут модула беше развален и той бъгвал по оптичните връзки останалите модули. 1000лв струвал ама понеже не се ползва го свалиха в сервиза и вече няма циклене. там споменаха, че бил често срещан проблем с Е60 също...
пробваха да го отремонтират, но не се получи и сега стои в шкафа
оказа се, че Блутуут модула беше развален и той бъгвал по оптичните връзки останалите модули. 1000лв струвал ама понеже не се ползва го свалиха в сервиза и вече няма циклене. там споменаха, че бил често срещан проблем с Е60 също...
пробваха да го отремонтират, но не се получи и сега стои в шкафа

"Чемодан, вокзал, Москва"
6 мнения
• Страница 1 от 1