BMW 320xd мнения

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

Потребител
Аватар

BMW 320xd мнения

Мнение от I.G.I » 29 Авг 2011, 10:59

Здравейтре,колеги мисля да закупя BMW 320xd ,2009 год. и бих искал да попитам ако някой има впечетления от този автомобил понеже за 1-ви път ще се качвам на Баварец :)
интересува пургав ли е , купето му е как, общо взето всичко и понеже съм нов в форума ще се радвам на бъдеща кореспонденция със всички.Благодаря предварително

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на бензин

Re: BMW 320xd мнения

Мнение от Roman 1 » 02 Сеп 2011, 11:53

Човече,
Задаваш въпрос, на който едва ли ще получиш еднозначен отговор.
Е9* 320d xDrive е прекрасен автомобил.
Много зависи обаче какви са твоите очаквания и критерии като цяло, а също и как е експлоатиран/сервизиран до момента този автомобил.
Аз управлявам точно такъв и съм предоволен от него.
Единствено по някога (особено през летните месеци) ми се струва, че xDrive-ът е излишен и краде от мощността на двигателя, но това усещане много бързо се изпарява при шофиране на сняг. Автомобилът демонстрира завидна стабилност и прилична динамика (последното все пак е относително). Ако до момента си карал нещо до около 150 к.с. това 320d ще ти се стори като ракета, но и обратното е вярно - познавам хора, които "яздят" по 300-400 к.с. и моята за тях си е направо куцо магаре.
I.G.I написа:интересува пургав ли е , купето му е как, общо взето всичко

Питай по-конкретно, защото при горната формулировка могат да се изпишат много страници и пак да не получиш очаквания отговор!
Успех!

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 02 Сеп 2011, 20:20

Екстра е колата - харчи малко, върви доста прилично и във всякакви условия. ;) Взимай! :)
Изображение

I wanna leave you far behind....

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 02 Сеп 2011, 20:47

Колега, моля ако имаш въпроси да ги зададеш в тази тема - в противен случай всеки който реши да купува Е9х ще пуска отделна тема...и ще стане мазало...

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2&t=259838

Назад към E90/E91/E92/E93