BMW 320xd мнения
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
BMW 320xd мнения
Здравейтре,колеги мисля да закупя BMW 320xd ,2009 год. и бих искал да попитам ако някой има впечетления от този автомобил понеже за 1-ви път ще се качвам на Баварец
интересува пургав ли е , купето му е как, общо взето всичко и понеже съм нов в форума ще се радвам на бъдеща кореспонденция със всички.Благодаря предварително

интересува пургав ли е , купето му е как, общо взето всичко и понеже съм нов в форума ще се радвам на бъдеща кореспонденция със всички.Благодаря предварително
Re: BMW 320xd мнения
Човече,
Задаваш въпрос, на който едва ли ще получиш еднозначен отговор.
Е9* 320d xDrive е прекрасен автомобил.
Много зависи обаче какви са твоите очаквания и критерии като цяло, а също и как е експлоатиран/сервизиран до момента този автомобил.
Аз управлявам точно такъв и съм предоволен от него.
Единствено по някога (особено през летните месеци) ми се струва, че xDrive-ът е излишен и краде от мощността на двигателя, но това усещане много бързо се изпарява при шофиране на сняг. Автомобилът демонстрира завидна стабилност и прилична динамика (последното все пак е относително). Ако до момента си карал нещо до около 150 к.с. това 320d ще ти се стори като ракета, но и обратното е вярно - познавам хора, които "яздят" по 300-400 к.с. и моята за тях си е направо куцо магаре.
Питай по-конкретно, защото при горната формулировка могат да се изпишат много страници и пак да не получиш очаквания отговор!
Успех!
Задаваш въпрос, на който едва ли ще получиш еднозначен отговор.
Е9* 320d xDrive е прекрасен автомобил.
Много зависи обаче какви са твоите очаквания и критерии като цяло, а също и как е експлоатиран/сервизиран до момента този автомобил.
Аз управлявам точно такъв и съм предоволен от него.
Единствено по някога (особено през летните месеци) ми се струва, че xDrive-ът е излишен и краде от мощността на двигателя, но това усещане много бързо се изпарява при шофиране на сняг. Автомобилът демонстрира завидна стабилност и прилична динамика (последното все пак е относително). Ако до момента си карал нещо до около 150 к.с. това 320d ще ти се стори като ракета, но и обратното е вярно - познавам хора, които "яздят" по 300-400 к.с. и моята за тях си е направо куцо магаре.
I.G.I написа:интересува пургав ли е , купето му е как, общо взето всичко
Питай по-конкретно, защото при горната формулировка могат да се изпишат много страници и пак да не получиш очаквания отговор!
Успех!
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Екстра е колата - харчи малко, върви доста прилично и във всякакви условия.
Взимай! 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Колега, моля ако имаш въпроси да ги зададеш в тази тема - в противен случай всеки който реши да купува Е9х ще пуска отделна тема...и ще стане мазало...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2&t=259838
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2&t=259838
4 мнения
• Страница 1 от 1