engine performance kit за двигател Н47-177hp цена ?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: engine performance kit за двигател Н47-177hp цена ?
Ако си мислиш че 20коня имат нужда от допълнително охлаждане...
Единствено съединителя може да не издържи.
Една от старите ми коли се кара вече 400к км със така наречения гаражен чип и си е в добро здраве, не знам какво толкова може да му стане на мотора ако му се сменя редовно маслото и филтрите.

Една от старите ми коли се кара вече 400к км със така наречения гаражен чип и си е в добро здраве, не знам какво толкова може да му стане на мотора ако му се сменя редовно маслото и филтрите.
Re: engine performance kit за двигател Н47-177hp цена ?
Ами разбирам ги колегите с гаранцията - нормално, ако нещо замине, само турбо системата е едни бързи 2000-2500 лв. монтажа 200-300 и става грозно. Torque Convertor-а на автомата се сменя само на 1-ва серия и на тройката със задно. 320d Xdrive е с подсиленият автомат и там тази процедура отпада, което ме навежда на мисълта, че едно Е90 320d Xdrive само че 184 коня с този кит става едни стабилни 200 коня с автоматика трябва да една много приятна алтернатива на 330d Xdrivе, по-икономична и чудесна както и за града, така и за магистралата, супер и през зимата!!! Другите хора който може да помислят за този кит са хората с F10 520d, там мисля че 8 степенния автомат ще го издържи без проблем (въпреки че в сайта пише само за ръчни скорости и обявена цена 1250 евро - 2500 лева без труд) и хората с F25 X3 20d Xdrive - там кутията задължително ще издържи, но пък май няма да предложат този кит там защото чакат Xdrive 23d/25d със мощност между 204 и 230 коня е две турбинки. С други думи за колегите с Е90 да действат ако си искат гаранцията и мощността, за другите да изчакат малко, за по-рошавите мотори 
А ако колата не е в гаранция, както казах Тони Келеша от Варна за 3-4 бона може да направи много бързо 320d и то специално правено за вас с мощност към 220-230 коня

А ако колата не е в гаранция, както казах Тони Келеша от Варна за 3-4 бона може да направи много бързо 320d и то специално правено за вас с мощност към 220-230 коня

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2