добавяне на резервна гума при рънфлет кола?

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Re: добавяне на резервна гума при рънфлет кола?

Мнение от BMW120 » 04 Апр 2011, 9:40

Бабини дивотии....първия път гумата ми се спука с 120 и просто си спрях...това не са ти жигулите от едно време...както и да е. Още повече имаш и датчици...
Колега спрея представлява пяна която като ти спадне малко гумата от това че е спукана се напомпва през фитила и пяната влиза вътре....като тръгнеш с колата пяната започва да се върти из гумата като търси дупката и като я намери я запушва, тя от пяна става на течност (като мляко) отиваш при гумаджията той я отваря изсипва я тая течност, забърсва с парцал и си лепи гумата с вътрешна лепенка.
Иначе навсякъде ги има тези пяни. В ОМВ-тата ги има аз от там си купих 2 да си имам в колата. Принципно 1 пяна стига за 1 път горе долу...
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 04 Апр 2011, 9:44

Пожелавам ти да не ти се спука с толкова. :yes:

http://www.m5board.com/vbulletin/e60-m5-e61-m5-touring-discussion/105776-photos-story-autobahn-crash-no-more-alpine-white-e61-m5-touring.html

Пък ти иначе си леж на тая кълка кое е жигула и кое не, кое има датчици и кое няма.
Но това не променя факта, че резервна гума си остава най-добрия възможен вариант, без значение дали колата е с рънфлет или не.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 04 Апр 2011, 9:50

Ако ти е писано да умреш в автомобил и влакови колела няма да те спасят ;)
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 04 Апр 2011, 12:47

cww написа::OT:
Ако оценяваш живота си на 400 лв... :dunno:
С рънфлет изобщо не ти се налага да ползваш каквото и да е. Яваш, яваш и си при гумаджията.

Онзи ден сцепих една гума при едно яко каране из планината (вече надолу към града) по едни завои където на моменти съм вдигал по 150км/ч...ами ако не бях с рънфлетки и бях сцепил обикновена предна гума по тия завои с тая скорост? Щях да кацна на центъра долу...
Като спрях да видя - 11см точно цепка отстрани (имам я снимана). Прибрах си се вкъщи, след час отидох та взех някаква гума да сложа да търкалям докато ми дойдат новите и така..
Скъпи са гумите, наистина, но повишават сигурността с пъти..и все пак скъпи, скъпи, ама като се метнеш в някоя дупка дето обикновената ще се разпори и тряя я хвърлиш, тая ще и се появи някоя бузичка и т'ва е..и пак излиза по-евтино ^^
Возията не е толкова лоша...вие ги изкарахте все едно по джанти караш ебаси...

Едит: Сега попрегледах темата с М5-цата...истината е, че и при мен сензора се обади известно време след като усетих, че и има нещо на гумата...нещо им куца...
Изображение

I wanna leave you far behind....

Потребител
Аватар
Кара: 320d xdrive

Мнение от Iv_Ivanov » 30 Май 2011, 22:05

а това бучене на рфт нормално ли е? има си шум от гумите, при това се чува.... :(
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 12 Юни 2011, 17:50

Шумни са тези гуми, а като се износят неравномерно става нетърпимо.

Предишна

Назад към E90/E91/E92/E93