СВЪРЗВАНЕ iDrive Multimedia Video Interface ИЗВОД НА ЗВУК-
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
СВЪРЗВАНЕ iDrive Multimedia Video Interface ИЗВОД НА ЗВУК-
Здравейте. Моля,ако някой можеш да ми обясни следното за BMW iDrive Multimedia Video Interface който аз закупих от URL: www.xcarlink.co.uk и http://issuu.com/xcarlink/docs/bmw_mult ... _manual_pp
Свързах го по описания начин на мойта Е60-ка -2004г.
Получих образ през чинчовете ,но звукът L и R,не ми излизат.
Не мога да разбера за какво са те ,трябва ли да се активира нещо допълнително.Мойта кола няма "AUX" . аз съм с най обикновенното радио.Даже скоро ми правиха ъбдейт в Дару-кар и нищо не се промени по колата ,нито аудиото почна да чете MP3,нито нещо осезаемо по мотора,само автоматичните скорости заха да ритат точно преди окончателното спирането на колата.Та затова много поздрави на Дару-кар.
Абе с една дума ми писна от некомпетентноста по севизите и се заех сам да си монтирам Interface-то, но не мога да изкарам звук.
Как е най елегантния начин да извадя звукът.
Ако някой може нещо да помогне - много благодарско...

Свързах го по описания начин на мойта Е60-ка -2004г.
Получих образ през чинчовете ,но звукът L и R,не ми излизат.
Не мога да разбера за какво са те ,трябва ли да се активира нещо допълнително.Мойта кола няма "AUX" . аз съм с най обикновенното радио.Даже скоро ми правиха ъбдейт в Дару-кар и нищо не се промени по колата ,нито аудиото почна да чете MP3,нито нещо осезаемо по мотора,само автоматичните скорости заха да ритат точно преди окончателното спирането на колата.Та затова много поздрави на Дару-кар.
Абе с една дума ми писна от некомпетентноста по севизите и се заех сам да си монтирам Interface-то, но не мога да изкарам звук.
Как е най елегантния начин да извадя звукът.
Ако някой може нещо да помогне - много благодарско...

- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
2 мнения
• Страница 1 от 1