Предстояща покупка Е90 318i
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Предстояща покупка Е90 318i
Здравейте,
до няколко дни ще си купувам кола. Насочил съм се към конкретна 318i 129hp, 2007г. на около 70 000км. закупена от Камор Ауто от частно лице. Колата няма почти никакви екстри, с ръчни скорости е. Но има всичко от което имам нужда. Интересува ме къде мога да очаквам проблеми и какво да гледам при покупката, какви странни звуци да търся при test-drive. Карах я 1 път, но не забелязах нищо обезпокояващо, но за жалост тва не е меродавно тъй като съм воден от емоцията.
Колата е минала преглед на Premium Selection по 72 показателя, от него много не разбрах, имаше май единствено външни забележки. В интерес на истината купето е страшно запазено, но от вън има бая драскотини и удари евентуално от камъчета.
Ще съм благодарен ако някой ми каже колко струва обслужването в Дару или Камор на Е90 бензин, ръчка? И какво да гледам при покупката, да я взимам ли?
до няколко дни ще си купувам кола. Насочил съм се към конкретна 318i 129hp, 2007г. на около 70 000км. закупена от Камор Ауто от частно лице. Колата няма почти никакви екстри, с ръчни скорости е. Но има всичко от което имам нужда. Интересува ме къде мога да очаквам проблеми и какво да гледам при покупката, какви странни звуци да търся при test-drive. Карах я 1 път, но не забелязах нищо обезпокояващо, но за жалост тва не е меродавно тъй като съм воден от емоцията.
Колата е минала преглед на Premium Selection по 72 показателя, от него много не разбрах, имаше май единствено външни забележки. В интерес на истината купето е страшно запазено, но от вън има бая драскотини и удари евентуално от камъчета.
Ще съм благодарен ако някой ми каже колко струва обслужването в Дару или Камор на Е90 бензин, ръчка? И какво да гледам при покупката, да я взимам ли?

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Re: Предстояща покупка Е90 318i
Колега "обслужване" е много общо понятие. За повечето неща може да избегнеш дилърите защото цената е с пъти по-висока, ако колата има валидно каско външните забележки не са проблем, а на 70к км не може да очакваш сериозни проблеми. Най-много бобини в скоро време... но те са малкия дявол. Поздрави и успех с покупката.
Колега, говоря за стандартно обслужване на: горивен/маслен/въздушен филтър, масло 4-5л. или колкото побира този модел и филтър за климатика и цена горе долу. Да знам какво е в официален сервиз и е твърде възможно да не ходя там, но питам информативно.
Колата е с пълно каско да, външните забележки не са проблем.
Ако взема колата ще е в близките няколко дена и ще пиша в тази тема ако това стане факт. Междувременно ще съм благодарен на всякаква информация и от други колеги.
Знам че е с run flat гуми летни които са за смяна, но не знам има ли датчик за налягането на гумите и ако ги сменям пак такива ли да сложа. Тези гуми са доста обсъждани, но според мен тъй като колата няма 'резервна гума' в багажника и така се продава, може би е по добре да се кара с такива run flat както е предвидил производителя.
Колата е с пълно каско да, външните забележки не са проблем.
Ако взема колата ще е в близките няколко дена и ще пиша в тази тема ако това стане факт. Междувременно ще съм благодарен на всякаква информация и от други колеги.
Знам че е с run flat гуми летни които са за смяна, но не знам има ли датчик за налягането на гумите и ако ги сменям пак такива ли да сложа. Тези гуми са доста обсъждани, но според мен тъй като колата няма 'резервна гума' в багажника и така се продава, може би е по добре да се кара с такива run flat както е предвидил производителя.
Последна промяна S.Kostov на 29 Авг 2010, 17:30, променена общо 1 път
- OxoBoxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е(90)335I
- Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников
Имай пред вид, че 129к.с на тази кола са малко и ще ти се струва, че трябва да го буташ 

Чак пък да бута !!!:).Сложи си пак run flat ,вече не са толкова по скъпи от "об" пък и са по здрави.
Успех с покупката.
Успех с покупката.
- zdravko_boqdjieff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60
- Мечтае да кара: Air Bus a380
- Детайли за колата: 535d
....може би е по добре да се кара с такива run flat както е предвидил производителя.[/quote]
Да бе колега ама производителя не е предвидил българските "ПЪТИЩА"
нали се сещаш че ако караш с примерно 18 на 45 или на 50 и трябва да си реабилитираш бъбреците и пломбите всяка седмица пък и на ходовата част никак добре няма да се отрази!По хубаво си вземи един спрей за гуми и слагай нормалки
това е моя съвет
Да бе колега ама производителя не е предвидил българските "ПЪТИЩА"

Никога,никога не се предавай!!!
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Точно това направих и аз, сложих нормални и едно спрейче в багажника. Във Варна поне няма нито една свястна улица.
Иначе бих препоръчал на колегата да се разходи до Германия, все пак не купува голф3, пък и кола търкаляна 70к км. в Бг....
Иначе бих препоръчал на колегата да се разходи до Германия, все пак не купува голф3, пък и кола търкаляна 70к км. в Бг....
Мерси за съветите. В крайна сметка не взех тази кола
Под влияние на други хора не последвах мечтата си и взех Fiat Bravo II Sport T-jet 150hp на 40 000км, много изгодно. Може би следващата ще е бимер. Успех на всички и запомнете, не е важно кой какво кара, а да се уважаваме на пътя и умната
Ключ!

Ключ!
8 мнения
• Страница 1 от 1