Облицоване с карбон
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Re: Облицоване с карбон
Махагона е кафяв, ако мога така да се изразя
Идва ми много изкуствено някяк си
А и не мога да открия снимка с моя интериор с карбоново фолио...

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Онзи ден си смених волана(черен обикновен) със сивия спортния и сега пък нещо не ми се вързва карбона а не ми се и занимава да отварям волан,там не пипам посмъртно и т.н. та реших сега да мина пак на сиво,но пък не ми се разваля това,та ако някой иска можем да направим размяна за сиви.Колата е без навигация(на 4 страница на темата има снимки).Щеше ми се и махагон защото го харесвам ама то като се замисля пак няма да се върже понеже и салона е червен и ще стане мазано.Лайсните са перфектни и са облепени перфектно с 3М,без гънки и т.н..Дано не ме санкционират за този пост но мисля че темата е подходяща.Ако не се появят мераклии почвам да ги разлепям
.Поздрави

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Днес сложих карбонов интериор(благоддарение на колегата galant
) Утре ще сложа снимки как стои. С бежава кожа съм и за мен стои уникално, защото самия карбон контрастира идеално! 
П.С Снимките

П.С Снимките

Колеги,
занимава ли му се на някой и колко ще ми струва (материали + труд0.да направим "карбонов" интериор на една А6 2006 г. , че сега е с махагон и хич не ми харесва. Пишете на лични.
занимава ли му се на някой и колко ще ми струва (материали + труд0.да направим "карбонов" интериор на една А6 2006 г. , че сега е с махагон и хич не ми харесва. Пишете на лични.
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5