Към по разбиращите!
Модератор: bum_bum
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Към по разбиращите!
Колеги здравейте! Имам едно питане към по разбиращите. Това е линк на филтри КиН http://www.4filters.com/Performance-Int ... 4926.html#
Тук е показан филтъра и кутията към него. Въпроса ми е дали тази кутия не може да се направи от колеги които се занимават със отливки от брони? Дали ако не се дадът размери не може да се отлее цялата кутия?
Ако някои има идея как може да стане нека сподели, благодаря предварително!
Тук е показан филтъра и кутията към него. Въпроса ми е дали тази кутия не може да се направи от колеги които се занимават със отливки от брони? Дали ако не се дадът размери не може да се отлее цялата кутия?

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Колега що не си я поръчаш направо с кутията, толкова ли е скъпа.Кво ше се занимаваш да си я праиш, най добре оригинална
- Kregec
- ентусиаст
-
Ами колега 285 долара нещо не ми се дават за целия комплект. Мисля че ако си взема филтъра и си направя кутията примерно може да легне като кинти по малко. От какъв матерял трябва да е кутията?
- Kregec
- ентусиаст
-
Колега мисля че няма значение какъв е двигателя! Просто питах дали е възможно това и дали знаете кой може да го направи тука в София щото аз не знам. Поздрави на всички!
6 мнения
• Страница 1 от 1