Вътрешен тунинг за BMW 316i comp.

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Потребител
Аватар

Вътрешен тунинг за BMW 316i comp.

Мнение от bmw~fenka » 26 Юни 2008, 15:26

Хора, преди около месец си взех BMW 316i компот-че, както повечето хора тук го наричат. Много се кефя на тунинговани автомобили, особено от вътре. Падам си по нестандартните неща и искам да си направя количката вътре. Искам да сложа кожичка, да се понаправят някои нещица по таблото и доста други неща. Искам да попитам дали някои от вас може да ме насочи. Към кого да се обърна за професионално мнение, за добра работа и да не ми бъде резната главичката.
Все пак съм момиче и повечето мъже като ме видят, от вътре им идва да ме прецакат или излъжат за нещо свързано с колата. Надявам се че тук в това форумче ще мога да се допитвам до компетентни хора относно колата, защото не чаткам много от коли :roll:

Благодарско 8)
Бог ми е навигатор.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 26 Юни 2008, 16:17

Браво бе мацка ще си прайш тунинг :winky: , желая ти успех и да ни държиш в те4ение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 26 Юни 2008, 16:22

Кожичка... не знам. Питай в Тояга-та в Дружба или Студентски. Страшни специалисти са момчетата и не биха те минали. Ако желаеш мога и телефони да ти дам, да си поговорите, да им обясниш какво те интересува и те да ти кажат дали могат да ти помогнат.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 26 Юни 2008, 16:36

питай и koyota той също работеше с някви пичове които пипат добре...

а за тоягата съм с 2 ръце за... доколкото познавам работата на плевенската тояга...

Потребител
Аватар

Мнение от bmw~fenka » 26 Юни 2008, 23:30

Ами момчета, щом сте за тоягата, даите някво телефонче, да се консултирам 8)
Ще ви държа в течение задължително ;)
Бог ми е навигатор.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 27 Юни 2008, 2:38

направо си смени салона с рекаро

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 27 Юни 2008, 19:32

имай предвид че кожата(естествена) е много скъпа точно и аз това щях да напиша, няма смисъл да даваш маса пари за кожа на обикновените седалки...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 27 Юни 2008, 20:21

Ако решиш да претапицираш салона с кожа(естествена) ще отидеш на
1500 -2000 лв,което е безмислено.За компакт често изпадат полукожени
спортни салони Рекаро на цени около 500-700 лв.Преглеждай подфорум
"Продава" редовно и може да ти излезе късмета ;) Иначе,в интериора
могат да се направят всевъзможни подобрения,стига да знаеш какво
искаш(което е рядко при жените :mhihi: ) и да имаш достатъчно търпение
и средства.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Потребител
Аватар

Мнение от AntiLuuP » 27 Юни 2008, 21:59

В Тояга работят добре ама са кожудери ... ;)
А като си искала кола с кожен салон , защо не си взе и контакта с кожен по евтино щеше да ти излезе от колкото сега да го претапицираш ....
Направи го целия розов и вътре сложи розов плюш розово килимче розово фолио на стъклата ... и т.н. доста забележим компот може да се получи ...
И след тва отивай при "лудия" за охлюв ... :mhihi:
Първият PHOTOSHOP в света бил алкохолът!
THE FASTER THE SPEED
THE BIGGER THE MESS

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 27 Юни 2008, 23:37

Мене ми се върти друга идея за "тунинг на интериора" като си мисля,че иу колежката това си мисля тя не иска просто претапициране а нещо по-разчупено примерно да нарпави колата от вътре да прилича на е46 това ще е много гот,но няма да е хич евтино тунинг интериор звучи и пернишка история да мине Пимп май райд и да я накичи вътре с ТВ-та по всяко по-широко място :evil:
Дано не е само претапицирване а да е нещо по забележимо и дано стане яко ще чакаме снимков материял каквото и да е просто да е качествено направено и с вкус :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от bmw~fenka » 28 Юни 2008, 20:10

bmwdriver, много си прав, че незнаем какво искаме ;) На мен толкова много идейки ми хрумват и на следващия ден вече не ме кефкат...

Колкото до идеята с розовкото... AntiLuuP , за момент ми хареса, но наистина ще трябва да се обадя на момчетата от "Пич оправи ми колата" щото всичко трябва да се сменя и пребоядисва. Аз ако имах толкова кинти, нямаше да си купя компотче ;)

Иначе, момчета, наистина незнам дали да слагам кожа, всеки познат ме разубеждава, не само защото е скъпо. Като за начало мисля само таблото да си попроменя, но трябва първо да се консултирам с момчетата, които ще я правят. Колкото до "кожодерите" в Тояга, мисля че видях достатъчно в галерията на сайта им и със сигурност си заслъжават паричките :mhihi:
Ако не сте влизали в сайта им : http://www.toyaga.org/bg/gallery
Поразгледайте :shock:
Бог ми е навигатор.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 28 Юни 2008, 23:56

тез момичета стават опасни :-) нз аз въобще не обичам названието компот мноо ме дразни и ще зема да ги намразя....иначе както казва моя маистор караи смело без да се плашиш (това означава да не вкарваш пари в колата) защото знаеш къде е НАДИН :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 28 Юни 2008, 23:58

малко офф :-) да ти подаря едно плушено крокодилче да си сложиш отпред наистина е фешън и мноо тича :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 29 Юни 2008, 13:22

Незнам за вас,но аз съм твърдо против кожата особенно когато колата е без клима и подгрев на сегалките.Аз съм с купе с кожа и клима и пак не се живее като влезеш в нея.А за зимата без подгрев няма какво да говориме!Ако навън ти е студено то сядайки в колата на кожата вече усещаш как се чувстват ескимосите в тоалетната. :mhihi:
Та ако мислиш за претапициране видях в друга тена,че имало кадърен тапицер в Хаджи Димитър зад магазин Европа.
Точен адрес за сега немога да дам,но утре мисля да мина да го питам колко ще струва оправянето на моите седалки,че са се разшили и ще дам повече инфо как стоят нещата.
Дано съм помогнал!
И нека БОГ пази ТУНИНГА! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 29 Юни 2008, 16:58

На мойте направих полукожа , на задника и гърба е черен плат за да не запарява лятото и зимата да не е студено ,а отстрани е черна кожа и стои добре.

Следваща

Назад към Tuning