Вътрешен тунинг за BMW 316i comp.
Модератор: bum_bum
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Вътрешен тунинг за BMW 316i comp.
Хора, преди около месец си взех BMW 316i компот-че, както повечето хора тук го наричат. Много се кефя на тунинговани автомобили, особено от вътре. Падам си по нестандартните неща и искам да си направя количката вътре. Искам да сложа кожичка, да се понаправят някои нещица по таблото и доста други неща. Искам да попитам дали някои от вас може да ме насочи. Към кого да се обърна за професионално мнение, за добра работа и да не ми бъде резната главичката.
Все пак съм момиче и повечето мъже като ме видят, от вътре им идва да ме прецакат или излъжат за нещо свързано с колата. Надявам се че тук в това форумче ще мога да се допитвам до компетентни хора относно колата, защото не чаткам много от коли
Благодарско
Все пак съм момиче и повечето мъже като ме видят, от вътре им идва да ме прецакат или излъжат за нещо свързано с колата. Надявам се че тук в това форумче ще мога да се допитвам до компетентни хора относно колата, защото не чаткам много от коли

Благодарско

Бог ми е навигатор.

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Кожичка... не знам. Питай в Тояга-та в Дружба или Студентски. Страшни специалисти са момчетата и не биха те минали. Ако желаеш мога и телефони да ти дам, да си поговорите, да им обясниш какво те интересува и те да ти кажат дали могат да ти помогнат.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
питай и koyota той също работеше с някви пичове които пипат добре...
а за тоягата съм с 2 ръце за... доколкото познавам работата на плевенската тояга...
а за тоягата съм с 2 ръце за... доколкото познавам работата на плевенската тояга...
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
имай предвид че кожата(естествена) е много скъпа точно и аз това щях да напиша, няма смисъл да даваш маса пари за кожа на обикновените седалки...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ако решиш да претапицираш салона с кожа(естествена) ще отидеш на
1500 -2000 лв,което е безмислено.За компакт често изпадат полукожени
спортни салони Рекаро на цени около 500-700 лв.Преглеждай подфорум
"Продава" редовно и може да ти излезе късмета
Иначе,в интериора
могат да се направят всевъзможни подобрения,стига да знаеш какво
искаш(което е рядко при жените
) и да имаш достатъчно търпение
и средства.
1500 -2000 лв,което е безмислено.За компакт често изпадат полукожени
спортни салони Рекаро на цени около 500-700 лв.Преглеждай подфорум
"Продава" редовно и може да ти излезе късмета

могат да се направят всевъзможни подобрения,стига да знаеш какво
искаш(което е рядко при жените

и средства.
В Тояга работят добре ама са кожудери ...
А като си искала кола с кожен салон , защо не си взе и контакта с кожен по евтино щеше да ти излезе от колкото сега да го претапицираш ....
Направи го целия розов и вътре сложи розов плюш розово килимче розово фолио на стъклата ... и т.н. доста забележим компот може да се получи ...
И след тва отивай при "лудия" за охлюв ...

А като си искала кола с кожен салон , защо не си взе и контакта с кожен по евтино щеше да ти излезе от колкото сега да го претапицираш ....
Направи го целия розов и вътре сложи розов плюш розово килимче розово фолио на стъклата ... и т.н. доста забележим компот може да се получи ...
И след тва отивай при "лудия" за охлюв ...

Мене ми се върти друга идея за "тунинг на интериора" като си мисля,че иу колежката това си мисля тя не иска просто претапициране а нещо по-разчупено примерно да нарпави колата от вътре да прилича на е46 това ще е много гот,но няма да е хич евтино тунинг интериор звучи и пернишка история да мине Пимп май райд и да я накичи вътре с ТВ-та по всяко по-широко място
Дано не е само претапицирване а да е нещо по забележимо и дано стане яко ще чакаме снимков материял каквото и да е просто да е качествено направено и с вкус

Дано не е само претапицирване а да е нещо по забележимо и дано стане яко ще чакаме снимков материял каквото и да е просто да е качествено направено и с вкус

bmwdriver, много си прав, че незнаем какво искаме
На мен толкова много идейки ми хрумват и на следващия ден вече не ме кефкат...
Колкото до идеята с розовкото... AntiLuuP , за момент ми хареса, но наистина ще трябва да се обадя на момчетата от "Пич оправи ми колата" щото всичко трябва да се сменя и пребоядисва. Аз ако имах толкова кинти, нямаше да си купя компотче
Иначе, момчета, наистина незнам дали да слагам кожа, всеки познат ме разубеждава, не само защото е скъпо. Като за начало мисля само таблото да си попроменя, но трябва първо да се консултирам с момчетата, които ще я правят. Колкото до "кожодерите" в Тояга, мисля че видях достатъчно в галерията на сайта им и със сигурност си заслъжават паричките
Ако не сте влизали в сайта им : http://www.toyaga.org/bg/gallery
Поразгледайте

Колкото до идеята с розовкото... AntiLuuP , за момент ми хареса, но наистина ще трябва да се обадя на момчетата от "Пич оправи ми колата" щото всичко трябва да се сменя и пребоядисва. Аз ако имах толкова кинти, нямаше да си купя компотче

Иначе, момчета, наистина незнам дали да слагам кожа, всеки познат ме разубеждава, не само защото е скъпо. Като за начало мисля само таблото да си попроменя, но трябва първо да се консултирам с момчетата, които ще я правят. Колкото до "кожодерите" в Тояга, мисля че видях достатъчно в галерията на сайта им и със сигурност си заслъжават паричките

Ако не сте влизали в сайта им : http://www.toyaga.org/bg/gallery
Поразгледайте

Бог ми е навигатор.

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
тез момичета стават опасни :-) нз аз въобще не обичам названието компот мноо ме дразни и ще зема да ги намразя....иначе както казва моя маистор караи смело без да се плашиш (това означава да не вкарваш пари в колата) защото знаеш къде е НАДИН

Незнам за вас,но аз съм твърдо против кожата особенно когато колата е без клима и подгрев на сегалките.Аз съм с купе с кожа и клима и пак не се живее като влезеш в нея.А за зимата без подгрев няма какво да говориме!Ако навън ти е студено то сядайки в колата на кожата вече усещаш как се чувстват ескимосите в тоалетната.
Та ако мислиш за претапициране видях в друга тена,че имало кадърен тапицер в Хаджи Димитър зад магазин Европа.
Точен адрес за сега немога да дам,но утре мисля да мина да го питам колко ще струва оправянето на моите седалки,че са се разшили и ще дам повече инфо как стоят нещата.
Дано съм помогнал!
И нека БОГ пази ТУНИНГА!

Та ако мислиш за претапициране видях в друга тена,че имало кадърен тапицер в Хаджи Димитър зад магазин Европа.
Точен адрес за сега немога да дам,но утре мисля да мина да го питам колко ще струва оправянето на моите седалки,че са се разшили и ще дам повече инфо как стоят нещата.
Дано съм помогнал!
И нека БОГ пази ТУНИНГА!

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
На мойте направих полукожа , на задника и гърба е черен плат за да не запарява лятото и зимата да не е студено ,а отстрани е черна кожа и стои добре.
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3