Малко съвети?
Модератор: bum_bum
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Малко съвети?
Карам 2.5 тди А6 140 к.с. + чип = евентуално 170 к.с.Въпросът ми е какво може да се направи по колата за да се изкара още малко мощност от нея, като нямам предвид да пипам мотора?Има ли още нещо да и барна сравнително евтино, защото така или иначе до 4-5 месеца ще се продава и не ми се наливат мн пари в нея.По добре да ги запазя за новата.Мерси предварително!
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
убав, убав, колко убав
КиН си взех 150 кинта (панелен) освен че ще си го пера и че ми промени леко звука и можеби леко вървежа, ама мн. леко друго убаво не виждам, за да подобриш вървежа ловиш ключетата и почваш - задни седалки, резервна гума, кори на багажник, стелки, бурканите в багажника абе всичко ненучжно махаш и се надяваш да си свалил 100-на кила от колата, поне така правят рацерите
ама щом ще го продаваш след толкова малко време все ще го истраеш и тамън ще спестиш неко лев за следващата олимпяда

mityo105 написа:То май от вашта секта ще е ми не олимпияда ама карай ще видим.Засега така ще го търкалям, то не че лоше върви напротив ама все пак "колкото повече толкова повече"![]()
![]()
Колега кой пък ти каза че чипа вдига 30 коня

КВО ТИ ПУКА ЧЕ Е КУХА....НАЛИ ТИ ДУХА
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
bega4ka_ написа:mityo105 написа:То май от вашта секта ще е ми не олимпияда ама карай ще видим.Засега така ще го търкалям, то не че лоше върви напротив ама все пак "колкото повече толкова повече"![]()
![]()
Колега кой пък ти каза че чипа вдига 30 коняи то на сток мотор тука си в лееееека заблуда....за евтин фарянт сложи едни иридиеви свещи и филтър+ сегашните 15-17 коня и си свиркай
tdi зна4и дизел няма как да му сложиш иридиеви свещи

пп: големи разбира4и станахте вси4ки ебахти капацитетите ,земете се спрете малко ! 4ули недо4ули акъл давате

bega4ka_ написа:mityo105 написа:То май от вашта секта ще е ми не олимпияда ама карай ще видим.Засега така ще го търкалям, то не че лоше върви напротив ама все пак "колкото повече толкова повече"![]()
![]()
Колега кой пък ти каза че чипа вдига 30 коняи то на сток мотор тука си в лееееека заблуда....за евтин фарянт сложи едни иридиеви свещи и филтър+ сегашните 15-17 коня и си свиркай
ало колега чети малко.колегата е с турбодизел

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
mityo105 написа:Що да съм го объркал бе колега.Аз и в ауди форума съм пуснал тема и в тунинг.бг!Ауди да не е по различна от бмв.И двете марки имат ДВГ, кутия, диффове.Всички чаркалаци са им почти еднакви като наименования и функция.Просто ако някой има идея да ми каже, ще съм мн благодарен!
да но аудито неможе да ти вкара пламъка в очите
sabi1984 написа:bega4ka_ написа:mityo105 написа:То май от вашта секта ще е ми не олимпияда ама карай ще видим.Засега така ще го търкалям, то не че лоше върви напротив ама все пак "колкото повече толкова повече"![]()
![]()
ало колега чети малко.колегата е с турбодизели на дизела конете се качват с 30 без проблем
ААААА да така е колега моя е грешката

КВО ТИ ПУКА ЧЕ Е КУХА....НАЛИ ТИ ДУХА
Re: Малко съвети?
mityo105 написа:Карам 2.5 тди А6 140 к.с. + чип = евентуално 170 к.с.Въпросът ми е какво може да се направи по колата за да се изкара още малко мощност от нея, като нямам предвид да пипам мотора?Има ли още нещо да и барна сравнително евтино, защото така или иначе до 4-5 месеца ще се продава и не ми се наливат мн пари в нея.По добре да ги запазя за новата.Мерси предварително!
Здравейте,
колега за съжеление (поне мое) да не е малко, и повече пари да дадеш за дизела има много малко изписано как може да се вдигне мощноста(освен прочутия чеп

Поздрави
п.п Пробвай с налягането на турбината без да прекаляваш!!!. Само че незнам как е при теб МАП сензора и бай паса на турбината да ли може да се регулира.
Последна промяна swh_bmw на 06 Юни 2008, 22:01, променена общо 1 път
да но аудито неможе да ти вкара пламъка в очите
Сектаааа!

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2