Малко съвети?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

ентусиаст
Аватар

Малко съвети?

Мнение от mityo105 » 05 Юни 2008, 15:27

Карам 2.5 тди А6 140 к.с. + чип = евентуално 170 к.с.Въпросът ми е какво може да се направи по колата за да се изкара още малко мощност от нея, като нямам предвид да пипам мотора?Има ли още нещо да и барна сравнително евтино, защото така или иначе до 4-5 месеца ще се продава и не ми се наливат мн пари в нея.По добре да ги запазя за новата.Мерси предварително!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Мнение от BMWRACING » 05 Юни 2008, 20:04

бате според мен си убаркал форума за тва,което питаш :mhihi:

иначе усвен чипа др май неможе да се напраи ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 05 Юни 2008, 21:51

Що да съм го объркал бе колега.Аз и в ауди форума съм пуснал тема и в тунинг.бг!Ауди да не е по различна от бмв.И двете марки имат ДВГ, кутия, диффове.Всички чаркалаци са им почти еднакви като наименования и функция.Просто ако някой има идея да ми каже, ще съм мн благодарен!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 05 Юни 2008, 21:55

според мен друго освен чипа неможеш да направиш поне не за малко пари ;)
можеш да пробваш с хубав спортен филтър,но едва ли ще усетиш разлика поне не голяма :P

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M50B25,M50B30,S50B30
Мечтае да кара: M1 Procar
Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3

Мнение от bmw325ci » 05 Юни 2008, 22:28

убав, убав, колко убав :mhihi: КиН си взех 150 кинта (панелен) освен че ще си го пера и че ми промени леко звука и можеби леко вървежа, ама мн. леко друго убаво не виждам, за да подобриш вървежа ловиш ключетата и почваш - задни седалки, резервна гума, кори на багажник, стелки, бурканите в багажника абе всичко ненучжно махаш и се надяваш да си свалил 100-на кила от колата, поне така правят рацерите :roll: ама щом ще го продаваш след толкова малко време все ще го истраеш и тамън ще спестиш неко лев за следващата олимпяда

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 06 Юни 2008, 2:04

То май от вашта секта ще е ми не олимпияда ама карай ще видим.Засега така ще го търкалям, то не че лоше върви напротив ама все пак "колкото повече толкова повече" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bega4ka_ » 06 Юни 2008, 6:28

mityo105 написа:То май от вашта секта ще е ми не олимпияда ама карай ще видим.Засега така ще го търкалям, то не че лоше върви напротив ама все пак "колкото повече толкова повече" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега кой пък ти каза че чипа вдига 30 коня :shock: и то на сток мотор тука си в лееееека заблуда....за евтин фарянт сложи едни иридиеви свещи и филтър+ сегашните 15-17 коня и си свиркай ;)
КВО ТИ ПУКА ЧЕ Е КУХА....НАЛИ ТИ ДУХА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 06 Юни 2008, 8:32

bega4ka_ написа:
mityo105 написа:То май от вашта секта ще е ми не олимпияда ама карай ще видим.Засега така ще го търкалям, то не че лоше върви напротив ама все пак "колкото повече толкова повече" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега кой пък ти каза че чипа вдига 30 коня :shock: и то на сток мотор тука си в лееееека заблуда....за евтин фарянт сложи едни иридиеви свещи и филтър+ сегашните 15-17 коня и си свиркай ;)

tdi зна4и дизел няма как да му сложиш иридиеви свещи :mhihi:

пп: големи разбира4и станахте вси4ки ебахти капацитетите ,земете се спрете малко ! 4ули недо4ули акъл давате :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 06 Юни 2008, 8:34

bega4ka_ написа:

ало колега чети малко.колегата е с турбодизел :!: и на дизела конете се качват с 30 без проблем ;)

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 06 Юни 2008, 10:13

mityo105 написа:Що да съм го объркал бе колега.Аз и в ауди форума съм пуснал тема и в тунинг.бг!Ауди да не е по различна от бмв.И двете марки имат ДВГ, кутия, диффове.Всички чаркалаци са им почти еднакви като наименования и функция.Просто ако някой има идея да ми каже, ще съм мн благодарен!

да но аудито неможе да ти вкара пламъка в очите

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bega4ka_ » 06 Юни 2008, 12:35

sabi1984 написа:
bega4ka_ написа:

ало колега чети малко.колегата е с турбодизел :!: и на дизела конете се качват с 30 без проблем ;)

ААААА да така е колега моя е грешката :uups: съгласен съм качва дизела 30-тина коня и иридиеви свещи малко тругно да му се наденат :mhihi: .....ама който не гледа така е :uups: :uups: :uups:
КВО ТИ ПУКА ЧЕ Е КУХА....НАЛИ ТИ ДУХА

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Re: Малко съвети?

Мнение от swh_bmw » 06 Юни 2008, 13:18

mityo105 написа:Карам 2.5 тди А6 140 к.с. + чип = евентуално 170 к.с.Въпросът ми е какво може да се направи по колата за да се изкара още малко мощност от нея, като нямам предвид да пипам мотора?Има ли още нещо да и барна сравнително евтино, защото така или иначе до 4-5 месеца ще се продава и не ми се наливат мн пари в нея.По добре да ги запазя за новата.Мерси предварително!

Здравейте,
колега за съжеление (поне мое) да не е малко, и повече пари да дадеш за дизела има много малко изписано как може да се вдигне мощноста(освен прочутия чеп :lol: ). На всякъде се изписва слагаш чип и дизела ще летне и до толкоз. Но аз все си чакам тайно лудиягсм да усазнае истината и да се захване с някой ТДС :D
Поздрави
п.п Пробвай с налягането на турбината без да прекаляваш!!!. Само че незнам как е при теб МАП сензора и бай паса на турбината да ли може да се регулира.
Последна промяна swh_bmw на 06 Юни 2008, 22:01, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от bmw gazarcheto » 06 Юни 2008, 17:58

нямам никаква представа но си пич.

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 07 Юни 2008, 16:51

да но аудито неможе да ти вкара пламъка в очите

Сектаааа! :mhihi: :mhihi: Сега по темата.Аз за сериозен тунинг имам кой да ми го направи и колата да е самолет, ама както казах не ми се занимава да давам толкоз пари че скоро ще си ходи Авдито.Като му слагах чипа ми каза човека който ми го прави (виден участник на Божура) че за едни определени пари колата може да докара към 280 300 коня грубо казано(има в нашия град една Ибиза Купра правена от него дето бие Ауди А8 w12 450 магарета :shock: :mhihi: ето я и нея :http://www.vbox7.com/play:c1c60c22)! Но аз тогава ги нямах, а сега мисля да ги оставя за другата кола, защото явно нищо повече не може да се вземе от тоя мотор.Освен кулер, ама там дето попитах дали има смисъл се разрази мн сериозен спор и така и не разбрах дали има смисъл от кулер (в смисъл на покачване на конете)!Едния вика качва коне ако е изчислен точно за твоята кола, другия вика ти си смешен бре и аз така и не вдянах аджеба има ли смисъл или не! :mhihi: Мерси на всички за мненията, ще следя с интерес някое ново предложение дали ще изникне!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 07 Юни 2008, 17:07

Искаш да върви повече,купи сиBMW
по ясно немога да ти го обясня
Изображение

Следваща

Назад към Tuning