Въпрос за VAF-сензор на M-42
Модератор: bum_bum
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос за VAF-сензор на M-42
Здравейте колеги, първо честит празник на всички, които се чувстват християни! Имам конкретен въпрос: може ли VAF-сензора на М-42 да се смени с MAF от 325i и ако може трябват ли и други преработки 

- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
Колега, въпроса ми е става ли упражнението със сток части или иначе казано съвместим ли е MAF-а с моя комп. Питам, защото имаше такъв въпрос и преди във форума но не бе доразвита темата. А що се отнася до СМТ или МС то е ясно че става , но със такава с-ма ще си работиш направо по МАР нали?

Вуйчо Ваньо написа:Колега, въпроса ми е става ли упражнението със сток части или иначе казано съвместим ли е MAF-а с моя комп. Питам, защото имаше такъв въпрос и преди във форума но не бе доразвита темата. А що се отнася до СМТ или МС то е ясно че става , но със такава с-ма ще си работиш направо по МАР нали?![]()
![]()
става с малко преправяне щото не съвпадат пиновете,а и е невъзможно да се докара празен ход щото не маф-а не дава същия сигнал.става да се направи със маф от форд.
аз го карах моя ис със маф от м50б25 около 1 седмица(без празен ход) разликата във вървенето е ОГРОМНА наистина
- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
sachs написа:Вуйчо Ваньо написа:Колега, въпроса ми е става ли упражнението със сток части или иначе казано съвместим ли е MAF-а с моя комп. Питам, защото имаше такъв въпрос и преди във форума но не бе доразвита темата. А що се отнася до СМТ или МС то е ясно че става , но със такава с-ма ще си работиш направо по МАР нали?![]()
![]()
става с малко преправяне щото не съвпадат пиновете,а и е невъзможно да се докара празен ход щото не маф-а не дава същия сигнал.става да се направи със маф от форд.
аз го карах моя ис със маф от м50б25 около 1 седмица(без празен ход) разликата във вървенето е ОГРОМНА наистина
А със фордовия може ли да се направи празен ход или аз нещо не разбрах?

Вуйчо Ваньо написа:sachs написа:Вуйчо Ваньо написа:Колега, въпроса ми е става ли упражнението със сток части или иначе казано съвместим ли е MAF-а с моя комп. Питам, защото имаше такъв въпрос и преди във форума но не бе доразвита темата. А що се отнася до СМТ или МС то е ясно че става , но със такава с-ма ще си работиш направо по МАР нали?![]()
![]()
А със фордовия може ли да се направи празен ход или аз нещо не разбрах?
може

- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
Колега, ако имаш желание да ми кажеш и кой е точният маф ще ти бъда много задължен
P.S. Предполагам, че цветя и бонбони не пиеш
затова дай да уточним!

P.S. Предполагам, че цветя и бонбони не пиеш

затова дай да уточним!
и аз не знам кой точно ще сварши работа,приятел....трябва да се гледа кви стойности дават и така...Вуйчо Ваньо написа:Колега, ако имаш желание да ми кажеш и кой е точният маф ще ти бъда много задължен![]()
P.S. Предполагам, че цветя и бонбони не пиеш![]()
![]()
затова дай да уточним!
аз отдавна се отказах да слагам маф.смт-то е доста по добрия вариянт
- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря ти за вниманието колега, аз бях останал с впечатление, че системата е прогонена, но явно не е. Още веднъж благодаря, че се отзова!
12 мнения
• Страница 1 от 1