Въпрос за VAF-сензор на M-42

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Аватар

Въпрос за VAF-сензор на M-42

Мнение от Вуйчо Ваньо » 27 Апр 2008, 12:09

Здравейте колеги, първо честит празник на всички, които се чувстват християни! Имам конкретен въпрос: може ли VAF-сензора на М-42 да се смени с MAF от 325i и ако може трябват ли и други преработки :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 27 Апр 2008, 17:39

Имам предвид целия "дебиломер" разбира се :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от NightBoy » 27 Апр 2008, 18:38

става, но требе да се смени и електрониката.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 27 Апр 2008, 21:32

С каква?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 03 Май 2008, 18:36

Колега, въпроса ми е става ли упражнението със сток части или иначе казано съвместим ли е MAF-а с моя комп. Питам, защото имаше такъв въпрос и преди във форума но не бе доразвита темата. А що се отнася до СМТ или МС то е ясно че става , но със такава с-ма ще си работиш направо по МАР нали? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 05 Май 2008, 13:35

Вуйчо Ваньо написа:Колега, въпроса ми е става ли упражнението със сток части или иначе казано съвместим ли е MAF-а с моя комп. Питам, защото имаше такъв въпрос и преди във форума но не бе доразвита темата. А що се отнася до СМТ или МС то е ясно че става , но със такава с-ма ще си работиш направо по МАР нали? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

става с малко преправяне щото не съвпадат пиновете,а и е невъзможно да се докара празен ход щото не маф-а не дава същия сигнал.става да се направи със маф от форд.
аз го карах моя ис със маф от м50б25 около 1 седмица(без празен ход) разликата във вървенето е ОГРОМНА наистина

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 05 Май 2008, 16:05

sachs написа:
Вуйчо Ваньо написа:Колега, въпроса ми е става ли упражнението със сток части или иначе казано съвместим ли е MAF-а с моя комп. Питам, защото имаше такъв въпрос и преди във форума но не бе доразвита темата. А що се отнася до СМТ или МС то е ясно че става , но със такава с-ма ще си работиш направо по МАР нали? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

става с малко преправяне щото не съвпадат пиновете,а и е невъзможно да се докара празен ход щото не маф-а не дава същия сигнал.става да се направи със маф от форд.
аз го карах моя ис със маф от м50б25 около 1 седмица(без празен ход) разликата във вървенето е ОГРОМНА наистина

А със фордовия може ли да се направи празен ход или аз нещо не разбрах? :roll:

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 05 Май 2008, 16:38

Вуйчо Ваньо написа:
sachs написа:

А със фордовия може ли да се направи празен ход или аз нещо не разбрах? :roll:

може ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 06 Май 2008, 2:48

Колега, ако имаш желание да ми кажеш и кой е точният маф ще ти бъда много задължен :D

P.S. Предполагам, че цветя и бонбони не пиеш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
затова дай да уточним!

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 06 Май 2008, 3:18

Вуйчо Ваньо написа:Колега, ако имаш желание да ми кажеш и кой е точният маф ще ти бъда много задължен :D

P.S. Предполагам, че цветя и бонбони не пиеш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
затова дай да уточним!
и аз не знам кой точно ще сварши работа,приятел....трябва да се гледа кви стойности дават и така...
аз отдавна се отказах да слагам маф.смт-то е доста по добрия вариянт

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 06 Май 2008, 17:16

Благодаря ти за вниманието колега, аз бях останал с впечатление, че системата е прогонена, но явно не е. Още веднъж благодаря, че се отзова!

Назад към Tuning