има ли смисъл
Модератор: bum_bum
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
има ли смисъл
Някой може ли да ми каже каква разлика ще ми даде ако си сложа един филтър КН?Колата и сега си ми харесва и е пълен сток,но искат да ми правят подарък. 

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Re: има ли смисъл
щом е подарак вземай и не се подпитвайboris_dy написа:Някой може ли да ми каже каква разлика ще ми даде ако си сложа един филтър КН?Колата и сега си ми харесва и е пълен сток,но искат да ми правят подарък.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Аз съм със спортен панелен и има по-добър ефект и по-добра компресия бензин/въздух...вземай и няма да съжаляваш...няма глъхтене..няма и губене на мощност...
Веднъж го сложих и след около 100 км ми се подобри работата на моторя...даже и при палене си държи обороти перфектно...като подам газ прави фиууу...така и един ме пита какво гърне съм му сложил

Веднъж го сложих и след около 100 км ми се подобри работата на моторя...даже и при палене си държи обороти перфектно...като подам газ прави фиууу...така и един ме пита какво гърне съм му сложил

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Има ли някво сериозно доказателство(в смисъл измервано ли е) ,че тези филтри повишават някви коне или всичко е предположение на база повечето въздух ,който влиза и само при чип ли може да се получи повишение на мощноста?
- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
Конкретно бацка, ако влиза повече въздух в ДВГ-то значи можеш да изгориш повече бенз и от там повече коне.Това е идеята на филтрите с по-малко съпротивление ,но ефекта само от филтър е малко по-добър респонс.А от конус сложен просто така в коша ,без въздухозаборник за студен въздух, никакъв!
- CONAN
- 8910 фен
-
Днес сложих спортен филтър K&N и се усети доста приятна промяна,това замисляне в ниските ,което имаше почти изчезна и колата стана една идея по нервна.Може и да има идея в тия филтри ,като се има на предвид ,че филтъра е ползван доста и не е чистен от както е станал филтър .
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
CONAN написа:Днес сложих спортен филтър K&N и се усети доста приятна промяна,това замисляне в ниските ,което имаше почти изчезна и колата стана една идея по нервна.Може и да има идея в тия филтри ,като се има на предвид ,че филтъра е ползван доста и не е чистен от както е станал филтър .
a с какъв по точно филтър си и цена?
- CONAN
- 8910 фен
-
Ами K&N за 320-ка , не знам колко пари защото е на един приятел и е купуван преди 2 -3години.Както писах по горе филтъра не е мит въобще и сега мисля да му направя една баня.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2