Разпределителен вал
Модератор: bum_bum
7 мнения
• Страница 1 от 1
Разпределителен вал
Износен много и кобилиците също.Така и така ще се дават пари поне да вдигне малко и кон4етата.Ако е правил някой подобни въведение да дава съвет,кое е най добро.Някой ако има някви предложения да казва каде да тарся.Предлага ли се нещо подобно на по сносна цена в България.
http://www.larkspeed.com/index.pl?p=391BM42&a=i
http://www.larkspeed.com/index.pl?p=391BM42&a=i
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
"Improves mid-range and up to +22bhp gains in power (depending on model)" тук са пропуснали да кажат, че тия коне ги дава след турбиниране и смяна на полвината карантия
1200- 1300лв може да се намери Шрик ама мен ко питаш не се ебавай с колата.

1200- 1300лв може да се намери Шрик ама мен ко питаш не се ебавай с колата.
Нема кво да се ебавам.Той вала си е за смяна+кобилици и повдига4и,ма мисалта ми бе6е дали може да се направи нещо.Така или ина4е ше земам нови.Та ре6их да вида кав вал е най-добре да зема,не 4е съм се ориентирал то4но към тоя кит.А ни6то интересно не намерих за смяната му.Какав и от каде и какъв ще е най-добре за тоя двигател М40
Та за това исках някви савети.

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Може да останеш доволен само от един качествен ремонт - той ще вдъхне нова сила на двигателя и ще го усетиш доста по-мощен
Говоря за хубави части -вал и кобилици не от най-евтините, филтри (спортен въздушен?) , масло, свещи, кабели пак от хубавите, чип и яко газ. Проблема е, че струва пари, минавала ли ти е идея за смяна на двигател?
Защото ако можеш да отделиш 1000-тина лева да си търсиш М42 (16 клапанов) двигател или направо шестак (М50), но тогава ще е малко по-сложно от това да оставиш в колата в някой сервиз и да си я вземеш после.

BMW only!
...
За М40ката ела да ти дам компресор , и ще останеш доволен - и няма да са 22 коня отгоре за 400 лири... 
7 мнения
• Страница 1 от 1