груба интервенция или открийте 10те разлики

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

груба интервенция или открийте 10те разлики

Мнение от oxam » 14 Апр 2008, 12:05

налага се смяна на задни спирачни дискове и след като Mov'it ми цитираха 250 евро на диск реших че си струва да погледна дали няма други варианти (Mov'it взимат оригинални порше дискове, пробиват още 10 дупки и ги хващат за центриращата шапка както е на снимката)
Изображение
свалих си джантата и ужас - открийте 10те разлики между снимките, пичовете които са сглобявали колата са купили центриращата шапка но са си спестили парите за диска и взели оригинален диск на порше 5х130 и после с бормашината са разпробили дупките на 5х120 :shock: :shock: :shock:
изводите са следните
Изображение
1. дори и германците правят селянии и побългаряване :mhihi: (след като са вкарали 80.000++ евро за части и работа по колата са се циганили за 500 евро за два диска)
2. аз ще се поуча от техния светъл пример и ще си купя порше дискове за 75 евро единия (бахти спирачките, 200 евро на преден диск + 400 евро за накладки.....айде не още 500 за задни :help: )

иначе WeiSTD дойде да се запознаем и направихме едно малко кръгче, а той поснима малко
Изображение
Изображение
новите рентали на АВИС :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
секси дупе 8)
Изображение
Изображение Изображение Изображение Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 14 Апр 2008, 13:30

Дори и Поршовия дрилъд диск се е нацепил, представям си ако зема брембо и спра 10 пъти яката, кво ше му се случи, и няма да съм първия изревал :shock: :confused:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от oxam » 14 Апр 2008, 13:36

rtzankov написа:Дори и Поршовия дрилъд диск се е нацепил, представям си ако зема брембо и спра 10 пъти яката, кво ше му се случи, и няма да съм първия изревал :shock: :confused:

защото не си видял предните :help: :help: :help: ама кво да правиш?
повечето фирми за спирачки (brembo, mov'it, ap racing) си ползват порше или ауди дискове и само сменят шапките (предните са от 993 тт 322мм, а следващия вариант е с 345мм от рс4)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 17 Апр 2008, 12:45

Бате тва на втората снимка не го разбрах кво е, ама според мен некой е надупчил диска на радиала да го прави вентилиран, а как е тръгнал да се пука само он си знае. Кво пречи да е разпробит, че да става 5х120? Той нагоре и надолу не се мести. Според мен си е идеална интервенцията. Аз лично бих направил 5 нови дупки на 120мм и сичко ток.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар

Re: е30

Мнение от oxam » 17 Апр 2008, 15:33

KPETEH написа:Бате тва на втората снимка не го разбрах кво е, ама според мен некой е надупчил диска на радиала да го прави вентилиран, а как е тръгнал да се пука само он си знае. Кво пречи да е разпробит, че да става 5х120? Той нагоре и надолу не се мести. Според мен си е идеална интервенцията. Аз лично бих направил 5 нови дупки на 120мм и сичко ток.

никой не го е дупчил да става вентилиран, напукан е защото не е като да не вижда зор :mhihi: за теб не знам, но на мен ми се вижда груба интервенцията от 5х130 на 5х120 (не че няма да я направя, но не очаквах точно на тази кола....)

старши ентусиаст
Аватар

e30

Мнение от KPETEH » 17 Апр 2008, 16:52

Е сега се загледах и видях, че не е хаотично надупчен. Прав си. Иначе 5х120 съвсем без проблем става с нови 5 отвора. Иначе бая зор са видели... чак сега обърнах внимание на Z4М-ката, че е с ролбари. Найс...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Re: e30

Мнение от krika » 17 Апр 2008, 22:24

KPETEH написа: чак сега обърнах внимание на Z4М-ката, че е с ролбари. Найс...
Къде тва :?: Да не си гледал други снимки :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

e30

Мнение от KPETEH » 18 Апр 2008, 1:17

Е да де... Гледам ама не виждам, се е*а в очите :mhihi:
Не е лесно кат немам работа на работа...

Назад към Tuning