тунинг на соммон рейл?
Модератор: bum_bum
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
тунинг на соммон рейл?
здр колеги имам следните питания ,как може да се увеличи мощноста на 525д 163кс ?освен чипа който изкарва 200коня !
как седи вапроса с турбото !има ли варянт да се издуе повече ? да се пусне ли повече нафта от гнт? може ли да му сложа някаква по мощна турбина ?да му сложа ли по-голям кулер ?какво може да се направи ?
имам средства така че давайте идеи !
как седи вапроса с турбото !има ли варянт да се издуе повече ? да се пусне ли повече нафта от гнт? може ли да му сложа някаква по мощна турбина ?да му сложа ли по-голям кулер ?какво може да се направи ?
имам средства така че давайте идеи !
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
искам аз искам аз : смени маторя
без да се засягаш колега нищо лично мисля че имаше една тема по въпроса но до колкото си спомням повече от чип никой не предложи нещо повече а и не виждам какво повече искаш от дизелчето 200 коня не са малко.

без да се засягаш колега нищо лично мисля че имаше една тема по въпроса но до колкото си спомням повече от чип никой не предложи нещо повече а и не виждам какво повече искаш от дизелчето 200 коня не са малко.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Не е ли по лесно , да продадеш 525цата , да си доплатиш за 530д и да му сложиш едно чипче
даже може и да ти легне по малко от 10 бона доплаштането 

It`s party time !
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Освен чипа можеш да се заиграеш със дюзите ,кулера и турбината,пез проблем можеш да го докараш до 250-260 коня и много злобен въртящ момент.Според това което съм чел по нета.
Малко са тия обаче дето могат да ти свършат работа в България,единия са го споменали Келеша ма колко ги разбира БМВ-тата не знам.
Малко са тия обаче дето могат да ти свършат работа в България,единия са го споменали Келеша ма колко ги разбира БМВ-тата не знам.

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Не знам какво са и правили на Ибизата, но върви зверски. На скоро се пуска с едно Ауди а8 не съм сигурен за двг(май 450к.с) и го би.
Аз скоро ще ходя при Келеша да видим какво ще измисли за мойта печка. За сега съм на стейдж 1
, но винаги може и още.
Аз скоро ще ходя при Келеша да видим какво ще измисли за мойта печка. За сега съм на стейдж 1

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
kronos написа:Не знам какво са и правили на Ибизата, но върви зверски. На скоро се пуска с едно Ауди а8 не съм сигурен за двг(май 450к.с) и го би.
Аз скоро ще ходя при Келеша да видим какво ще измисли за мойта печка. За сега съм на стейдж 1, но винаги може и още.

It`s party time !
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Evelin Cotsev написа:kronos написа:Не знам какво са и правили на Ибизата, но върви зверски. На скоро се пуска с едно Ауди а8 не съм сигурен за двг(май 450к.с) и го би.
Аз скоро ще ходя при Келеша да видим какво ще измисли за мойта печка. За сега съм на стейдж 1, но винаги може и още.
![]()
чакаи чакаи колега , я кажи пак каква е тая ибиза 1.9тди или ?! оточно моля те че ми стана интересно поради простата причина че съм се возил в а8 450 коня и върви като самолет
Да такава е, ибиза 1.9тди мисля че купра се води. Аудито със сигурност е W12, колкото и коне да е(не им знам модификациите)
- Stefanov_simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: NISSAN PATROL 2.8 GL&OPEL OMEGA
- Мечтае да кара: Alpina / B7 (E65/E66L) / 4.4 i V8 32V L (500 Hp)
Колеги имам една алфичка 145, 1.9 JTD 105 коня, 2000 година, едни майсторчета във Велико Търново ми искат 400 лева да ми я дигнат с около 30%.Тоя младеж от Варна, колко парички взема и колко кончета ще може да ми я направи ? 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
kronos написа:Не знам какво са и правили на Ибизата, но върви зверски. На скоро се пуска с едно Ауди а8 не съм сигурен за двг(май 450к.с) и го би.
знам го и аз това сеатче... ама според мен времето му е преброено... бая вече притраква ама не заради тунинга ами щото всяко тръгване му е .....
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
kronos написа:Evelin Cotsev написа:kronos написа:Не знам какво са и правили на Ибизата, но върви зверски. На скоро се пуска с едно Ауди а8 не съм сигурен за двг(май 450к.с) и го би.
![]()
чакаи чакаи колега , я кажи пак каква е тая ибиза 1.9тди или ?! оточно моля те че ми стана интересно поради простата причина че съм се возил в а8 450 коня и върви като самолет
Да такава е, ибиза 1.9тди мисля че купра се води. Аудито със сигурност е W12, колкото и коне да е(не им знам модификациите)
Tва трява да е поне 200 и малко коня та да бие а8 .... нещо не ми се вярва цялата работа но както и да е ...
It`s party time !
що се не ви се вярва бе пичове.Купра Дизел е и сток е 160 кс.1,9тди
и от там знаете прдполагам и какъв въртящ момент идва.за кола която е лека незнам кво не ви се вярва.после по тая кола има много доработки-то стига да се смени турбото и електрониката и е ясно,а доколкото си спомням Ив4о ми каза 4е колата му е около 230 кс. което са официални данни и в други тунинг фирми занимаващи се с тези мотори.
а за Ауди а8 не кои знае ква сила,с е21 цата го бях направил смешен и на права и по завоите,а тази купра върви много пове4е.
и от там знаете прдполагам и какъв въртящ момент идва.за кола която е лека незнам кво не ви се вярва.после по тая кола има много доработки-то стига да се смени турбото и електрониката и е ясно,а доколкото си спомням Ив4о ми каза 4е колата му е около 230 кс. което са официални данни и в други тунинг фирми занимаващи се с тези мотори.
а за Ауди а8 не кои знае ква сила,с е21 цата го бях направил смешен и на права и по завоите,а тази купра върви много пове4е.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2