Ауспусна генерация и коне?
Модератор: bum_bum
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Ауспусна генерация и коне?
Предварително се извинявам ако темата е коментирана ,защото аз за себе си неможах да намеря отговор -една цялостна генерация + колектори колко % от мощноста вдига и заслужава ли си или като чиповете и спортните филтри?
Понеже М52 не получава нещо съществено от чипването дали това е начин да се вдигне мощноста на колата?
Знам ,че имена като Ремус са свързани с цифромания затова питам има ли други фирми ,които предлагат подобни генераций и за какви пари става въпрос?
Не търся звук от такава система,даже напротив ако е максимално тиха ще е най добре ,просто искам допълнителна мощност в ниските обороти и ако това не е начина кое е другото ,което може да се направи(без турбо и др. подобни).
Поздрави.
Понеже М52 не получава нещо съществено от чипването дали това е начин да се вдигне мощноста на колата?
Знам ,че имена като Ремус са свързани с цифромания затова питам има ли други фирми ,които предлагат подобни генераций и за какви пари става въпрос?
Не търся звук от такава система,даже напротив ако е максимално тиха ще е най добре ,просто искам допълнителна мощност в ниските обороти и ако това не е начина кое е другото ,което може да се направи(без турбо и др. подобни).
Поздрави.
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
А пък аз си мисля че точно от чипа може да получиш пъргавина във ниските обороти.Ела щи дам мойта да я пробваш М50Б20. При мен се получи -а защо мислиш че няма ефект при М52 кара ли такава чипната?
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
bum_bum написа:Аз па мога ти дам м52 само с генерация без чип да видим кое, колко
Всичко може -няма невъзможни неща

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Аз пък знам че "злобата" в малките обороти става със стесняване сечението на изпускателния колектор.....,здравия разум казва че е почти сигурно,че мое и да духнеш гарнитурата на главата 

Има мноо изписани теми, но просто требе да се поразровиш малко.
Ето http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5715&highlight=%E3%E5%ED%E5%F0%E0%F6%E8%FF
Ето http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5715&highlight=%E3%E5%ED%E5%F0%E0%F6%E8%FF
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:Аз пък знам че "злобата" в малките обороти става със стесняване сечението на изпускателния колектор.....,здравия разум казва че е почти сигурно,че мое и да духнеш гарнитурата на главата
Па аз викам, че прави, дебели и къси и додоха добре в ниските ама на високите се удуши и затуй май си треба вал

- CONAN
- 8910 фен
-
NightBoy написа:Има мноо изписани теми, но просто требе да се поразровиш малко.
Ами аз писах изрично ,че искам готова заводска генерация не направиси си сам.И никъде не видях цифри колко процента дава като мощност.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
няма и кой да ти каже цифри, а и да ти ще те излъже
както казах преди моята полузаводска струва почти 2 бона, та ти си прави сметка колко струва цялата и дали ти се дават 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Около 5 хил лв ще струва всичко.
Иди в Хеед91, там ще ти предложат цяла генерация SuperSprint, която е супер.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Леден ти уби всичко детско в негоICE написа:Около 5 хил лв ще струва всичко.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- CONAN
- 8910 фен
-
Re: ре
slavianko написа:Леден ти уби всичко детско в негоICE написа:Около 5 хил лв ще струва всичко.
Иди в Хеед91, там ще ти предложат цяла генерация SuperSprint, която е супер.![]()
Мисля че няма да попита повече за заводски цени
![]()
Много благодаря за сериозното отношение,всичко се обръща на базик и подигравка.Ти откъде си толкова сигурен ,че няма да дам 5000 лева?
Въобще вместо да има някъква взаимопомощ поне с информация половината постове са с подигравателен елемент.
ICE i bum bum благодаря за инфото, а всички останали си помислете в такъв стил ли трябва да бъдат изказванията ви.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2