въпрос за бубини

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

въпрос за бубини

Мнение от biko » 08 Мар 2008, 0:25

питането ми е ако на М43 се слогат бубини върху свещите като е на 320ката дали тще има някакав резултат и дали ще подобри с нещо работата на двигатела.А правил ли го е някои.Същия въпос е и за м42 има ли смисъл.Защото гледам на S моторите и по новите са самотака няправини.
само най-добрите умират млади

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: въпрос за бубини

Мнение от ludiagsm » 08 Мар 2008, 17:18

biko написа:питането ми е ако на М43 се слогат бубини върху свещите като е на 320ката дали тще има някакав резултат и дали ще подобри с нещо работата на двигатела.А правил ли го е някои.Същия въпос е и за м42 има ли смисъл.Защото гледам на S моторите и по новите са самотака няправини.

има смисъл при двигатели които са с два рапределителни вала свещите са отгоре междуваловете ,твоя матор е с един вал свещите седят отстрани над изпускателния колектор ,което е кофти за бобинките ако го бяхя измислили свещите д аму бяха откъм смукателния колектор можеби щеше да стане, за тебе си трябва едни 4итави оригинални кабели и да си караш ,аз моите ги тествам когато на тъмно вдигна капака на матора и ако не присветкват искри около кабелите зна4и са ок

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 08 Мар 2008, 18:46

Другия метод е в тъмното да ги пръснеш с такава пръскачка за цветя, дето разпрашава...ако има някъде проблем, се вижда веднага;)
Изображение

Назад към Tuning