прибиращи се странични огледала
Модератор: bum_bum
5 мнения
• Страница 1 от 1
прибиращи се странични огледала
здравейте колеги,
интересува ме дали могат да се намерят някъде или някой, който може да направи страничните огледала на колата да се прибират чрез команда от копчето на алармата. Тази екстра при луксозните коли е страхотна и бих се радвал, ако мога да а имам и аз.
по-здрави
интересува ме дали могат да се намерят някъде или някой, който може да направи страничните огледала на колата да се прибират чрез команда от копчето на алармата. Тази екстра при луксозните коли е страхотна и бих се радвал, ако мога да а имам и аз.
по-здрави

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Всичко може ... Кофтито е че трябва да е яко побългарено понеже от следващия модел Е46 ако я има тая екстра (не съм сигурен) то май няма да стане защото тяхните огледала се вдигат нагоре.
I'm slowly drifting

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
от ауди А4 

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...а точно за кой модел говориме? май не е толкова просто- трябват си специални мотормета, а и не съм сигу(рен че карантиите на обикновените огледала позволята вграждсането на прибиращи се такива!
5 мнения
• Страница 1 от 1