Въпрос за таблото на е36
Модератор: bum_bum
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос за таблото на е36
някои знае ли каде могат да се направи таблото на е36 318 ис вместо оранжево да свети синио мислихме че са крушките ама се оказа че отзад иам едни оранжеви капути 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: Въпрос за таблото на е36
kauna_pz написа:някои знае ли каде могат да се направи таблото на е36 318 ис вместо оранжево да свети синио мислихме че са крушките ама се оказа че отзад иам едни оранжеви капути
стига цигания бе хора
коне ли вдигаш с тия грозни сини лампички ...
тва е чара на интериора на бмв-то тази оранжава светлина ти искаш да и забиеш циганските сини лампета... после сигурно ще сложиш сини пръскалки синя светеща перка синьо светещо гърне и направо можеш да я засилиш в някоя река
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Да бе верно момчето си пада по циганиики така че кво го хокате помагайте му ако можете ако не не ...
Ми пич виж сега ОЕМ такова табло няма защото е адски циганско ,а бмв е марка която не обича компромисите и кича ! Така че трябва да си търсиш побългаряване или нещо илиенско
А аз за илиенски не съм чувал така кче забрави 
Ми пич виж сега ОЕМ такова табло няма защото е адски циганско ,а бмв е марка която не обича компромисите и кича ! Така че трябва да си търсиш побългаряване или нещо илиенско

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
като направиш сини после и емблема VW, те ги правят сини остави си лампичките така това си е класика за БМВ 

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
kauna_pz написа:...

Ти си ненормален....извинявам се ама е така...
400лв за да свети таблото ми в синьо и да имам хром рингчета...ей сега

ринговете - 40-50лв от човек от форума, десет сини диода,един ден играчка и града спи...ма всеки луд с номера си де...покажи снимки после

- civic
- младши ентусиаст
-
kauna_pz написа:Днеска дадохме заявка за да ни поръчът циферблати и системи за осветление на таблото заедно със лаисни хромирани после ще ви акча снимки да видите едно селско табло за 400 лева
това сериозно ли е?
че го гледам от 5 минути ама не мога да повярвам
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
krika написа::OT: Аз викам да питам тука, щот гледам ги разбирате осветленията. Та става въпрос обаче за CD, на което копчетата светят в синьо. Иска ми се да светне в червено, за да е като светлината на таблото. Може ли да стане тая игра или няма начин
Може бе колега...
с много тънък поялник, хубав запас от малки сини диодчета, малко нерви и много късмет може и да стане... но е по-скоро за зарибявка, отколкото за приятно завършен продукт.
А на колегата за 390 лв щях да му направя табло барабар с ринговете, синьото, че и на ресторант щях да го заведа... ноо всеки си знае парите, жалко само ако си мисли, че е на далавера

---
civic написа:kauna_pz написа:Днеска дадохме заявка за да ни поръчът циферблати и системи за осветление на таблото заедно със лаисни хромирани после ще ви акча снимки да видите едно селско табло за 400 лева
това сериозно ли е?
че го гледам от 5 минути ама не мога да повярвам
Дамс оставихме и капаро но за сега още не са ни се обадили дали ще приемът поръчката по точно дали ще могат те да го доставят но е адски добро таблото като го сложиме ще има снимки

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2