Окачване - въпрос
Модератор: bum_bum
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Andronoff
- триногата
-
Окачване - въпрос
Незнам дали ми е за тука темата, ама тука ми се стори най-подходящо
Та.. предните ми амортисьори сдадоха багажа тотално, задните също не ги бива и туй трябва да се сменя, НО не искам колата ми да седи като щъркел, както в момента (има 6-7-8 см от гумата до калника отпред) и същевременно да не вози като каручка..
С други думи - искам комфортно возене, искам по-добър външен вид и това да е на сносна цена.
Знам, че трябва да сменя пружини и амортисьори, просто незнам какви да търся и колко пари ми трябват за тая цел, затуй питам вас

Та.. предните ми амортисьори сдадоха багажа тотално, задните също не ги бива и туй трябва да се сменя, НО не искам колата ми да седи като щъркел, както в момента (има 6-7-8 см от гумата до калника отпред) и същевременно да не вози като каручка..
С други думи - искам комфортно возене, искам по-добър външен вид и това да е на сносна цена.
Знам, че трябва да сменя пружини и амортисьори, просто незнам какви да търся и колко пари ми трябват за тая цел, затуй питам вас

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Ники щом искаш по-добра стойка си търси спортни пружини - дебни в продава изпадат по някой път
За амортисьорите вариантите са два:
1. Купуваш си нови някакви за 500-600лв и се молиш да не са менте
2. Пълниш старите за 140-150лв и ти ги правят колко твърди искаш и си молиш да издържат повече
Аз лично съм за втория вариант... Има един пич тука ги прави много добре - един приятел 4 години кара с тях и не мръднаха, даже скоро и аз ще направя тая процедура

1. Купуваш си нови някакви за 500-600лв и се молиш да не са менте

2. Пълниш старите за 140-150лв и ти ги правят колко твърди искаш и си молиш да издържат повече

Аз лично съм за втория вариант... Има един пич тука ги прави много добре - един приятел 4 години кара с тях и не мръднаха, даже скоро и аз ще направя тая процедура

- Andronoff
- триногата
-
Ми изтървах ги, sonny продаваше едни сини СПАРКО пружини + предни амортисьори за 400 пари, ама докато се усетя и заминали..
Варианта с пълненето... незнам, не ме кефи особено, предлагаха ми го и преди, но ще видим..
На мен мисълта ми беше дали трябва за еди кои си пружини да имам еди кви си амортисьори и т.н.
С други думи ако направя някакъв сбирщайн дали ще стане нещо?
Иначе имам в гаража 2 задни МОНРО, купени от sonny преди доста време, ама така и не съм ги сложил
Варианта с пълненето... незнам, не ме кефи особено, предлагаха ми го и преди, но ще видим..
На мен мисълта ми беше дали трябва за еди кои си пружини да имам еди кви си амортисьори и т.н.
С други думи ако направя някакъв сбирщайн дали ще стане нещо?
Иначе имам в гаража 2 задни МОНРО, купени от sonny преди доста време, ама така и не съм ги сложил

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Аз преди на старата е30-ка пълних предните и бях доста доволен
аз я карах около година и нещо така, а и сега още не са ги сменили
То зависи и на какъв майстор попаднеш 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Ако искаш да си с обикновени амортисьори не трябва пружините да свалят повече от 40мм - това е особенността
Ако знаеш читав майстор да пълни амортисьори не се замисляй и отивай 

- Andronoff
- триногата
-
А, ей туй за 40-те милиметра не го знаех, а то ме интересуваше
Сега поне знам кви пружини да си търся

Сега поне знам кви пружини да си търся

6 мнения
• Страница 1 от 1