Днес ми хрумна една простотия ... За М бронята
Модератор: bum_bum
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Днес ми хрумна една простотия ... За М бронята
Значи понеже на повечето стъклопластови брони (като от снимката)
http://img231.imageshack.us/my.php?imag ... 088wv8.jpg
Се слагат супер селски мрежи за пилци както им викат
Та днес в един магазин видях мрежа пластмасова бая здрава дето дупките са с размер като на М бронята поне на око ... Та въпросната приставка се ползва за изцеждане на латекс в кофата и струва 1 лев ... Та с 2 такива и малко поксипол могат да станат супер чудеса ... Ако някой колега с такава броня стъклопластова е навит някой ден да пробваме ще помагам че и на мен ми е много интересно как ще се получи
Та значи 2 такива по 1.40 1 спрей за боядисване черен и един покси пол всичко за около 20 лева
Се слагат супер селски мрежи за пилци както им викат

Та днес в един магазин видях мрежа пластмасова бая здрава дето дупките са с размер като на М бронята поне на око ... Та въпросната приставка се ползва за изцеждане на латекс в кофата и струва 1 лев ... Та с 2 такива и малко поксипол могат да станат супер чудеса ... Ако някой колега с такава броня стъклопластова е навит някой ден да пробваме ще помагам че и на мен ми е много интересно как ще се получи
Та значи 2 такива по 1.40 1 спрей за боядисване черен и един покси пол всичко за около 20 лева
I'm slowly drifting

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Според мен за такава стъклопластова М броня човек спокойно може да си закупи дори иноксова мрежа(много качествена и здрава) на която шарката е идентична с тази на оргинала и да я пръсне в черно-А действително е масова практика да се слага една много гадна и мека мрежа която се продава на Илиянци и която за нищо не става 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Да няма на въздуховодите но просто това няма въздуховоди и седи дупка за това са му турили хората мрежица
I'm slowly drifting

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
sonny написа:А я кажете откъде да си взема такава мрежа, дето дупките са шестоъгълници, като пчелна пита дето седи, че искам едно нещо да си правя, но искам да е от такава мрежа. Се ми е тая дали пластмасова или метална. Досега съм търсиб много и не намирам
надявам се питаш за пластмасова щото металните дето саот тънка телчица са точно като за курник..

-Maxxx- написа:sonny написа:А я кажете откъде да си взема такава мрежа, дето дупките са шестоъгълници, като пчелна пита дето седи, че искам едно нещо да си правя, но искам да е от такава мрежа. Се ми е тая дали пластмасова или метална. Досега съм търсиб много и не намирам
надявам се питаш за пластмасова щото металните дето саот тънка телчица са точно като за курник..
Нямам впредвид оная плетенетата дето на жена ми баба и си прави зайчарниците на село от нея
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
sonny написа:-Maxxx- написа:sonny написа:А я кажете откъде да си взема такава мрежа, дето дупките са шестоъгълници, като пчелна пита дето седи, че искам едно нещо да си правя, но искам да е от такава мрежа. Се ми е тая дали пластмасова или метална. Досега съм търсиб много и не намирам
Нямам впредвид оная плетенетата дето на жена ми баба и си прави зайчарниците на село от нея
Фиу...за малко се стреснах

Щредполагам търсиш като решетката на Форд Фокус стария... Ако разбера нещо и пиша лс...
п.п.Права ли я искаш или?

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
sonny написа:А я кажете откъде да си взема такава мрежа, дето дупките са шестоъгълници, като пчелна пита дето седи, че искам едно нещо да си правя, но искам да е от такава мрежа. Се ми е тая дали пластмасова или метална. Досега съм търсиб много и не намирам
Аз имам такава черна от алуминий.Мисля че е прахово боядисана.
На листове 120х20см.15 лв е листа.
Breyton написа:sonny написа:А я кажете откъде да си взема такава мрежа, дето дупките са шестоъгълници, като пчелна пита дето седи, че искам едно нещо да си правя, но искам да е от такава мрежа. Се ми е тая дали пластмасова или метална. Досега съм търсиб много и не намирам
Аз имам такава черна от алуминий.Мисля че е прахово боядисана.
На листове 120х20см.15 лв е листа.
Можеш ли да ми пуснеш една снимка, ако е това което търся, моментално взимам 2 листа за първо време

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: Днес ми хрумна една простотия ... За М бронята
DirtySouth написа:Значи понеже на повечето стъклопластови брони (като от снимката)
Се слагат супер селски мрежи за пилци както им викат![]()
кой магазин ?
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2