Вежди
Модератор: bum_bum
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Вежди
Колеги притиснат съм от срока и искам да ви попитам евентуално ако вие можете да ми помогнете. Един приятел в момента гласи цялостно пребоядисване и иска да си сложи вежди на колцата. Само, че искам да попитам освен стандартниявид, виждали ли сте вежди от този вид.
Срокът, който ми е даден е до Понеделник. Айде все пак ако някой може да помогне да пише тук или на ЛС.
Поздрави, Мартин.
EDIT: Колата е купе.
Срокът, който ми е даден е до Понеделник. Айде все пак ако някой може да помогне да пише тук или на ЛС.

Поздрави, Мартин.
EDIT: Колата е купе.
- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Колега, такъв вариант съм виждал само в Ибей. Води се комплект за "Е46 изглед". Съмнява ме, че ще може да се намери тук. Поздрави!!!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Asterix
- младши ентусиаст
-
Super_Fly -доста интересен линк, интерестно ми е само частта, която малко като че ли стърчи дали не пречи някъде, иначе ти благодаря за линка
, сега ще го препратя на моя човек
Поздрави, Мартин.

Поздрави, Мартин.
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
аз пък съм виждал и долна фар бленда от "стандартния" модел. като цяло ефекта е същия като на колегата с линка но без да са съединени горната и долната част по мезду си

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- GarDolf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Абе, колеги, как се прикрепят тия фар бленди? Интересува ме, дали основно играе силиконеца или си има друга тактика.. Извинявам се, ама не ми е ясно много много

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
ре
GarDolf написа:Абе, колеги, как се прикрепят тия фар бленди? Интересува ме, дали основно играе силиконеца или си има друга тактика.. Извинявам се, ама не ми е ясно много много![]()
Ако си купиш Kamei (само те занят как се правят вежди - ЛИЧНО МНЕНИЕ) ще имаш инструкция. Има много яко двойнолепещо което залепва малък пласмасов панел за стъклото на фара отгоре и с елегантно винтче на самата фар-бленда се завинтва към планката. Освен от естетична гледна точка, това има приложение и ако ти се наложи да си смениш мигачите например

///M Club Member
Re: ре
SkyWalker написа:GarDolf написа:Абе, колеги, как се прикрепят тия фар бленди? Интересува ме, дали основно играе силиконеца или си има друга тактика.. Извинявам се, ама не ми е ясно много много![]()
Ако си купиш Kamei (само те занят как се правят вежди - ЛИЧНО МНЕНИЕ) ще имаш инструкция. Има много яко двойнолепещо което залепва малък пласмасов панел за стъклото на фара отгоре и с елегантно винтче на самата фар-бленда се завинтва към планката. Освен от естетична гледна точка, това има приложение и ако ти се наложи да си смениш мигачите например
а инфо от къде да се купят?
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2