Фирми за оптичен тунинг в Русе? Къде?
Модератор: bum_bum
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- gothic_fan
- Потребител
-
Фирми за оптичен тунинг в Русе? Къде?
Колеги, моля помогнете, ако някой знае координати на свястна фирма за оптичен тунинг в Русе да пише, спешно ми трябва!!!!
Благодаря.

Благодаря.

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
MK Тунинг митака е много добър намира се по пътя за жити но преди моста се завива в дясно улицата дето излиза към транспортна болница като слезеш от моста от ляво има складова там ватре се намира влизаш и питаш абе то ти ша го видиш
- gothic_fan
- Потребител
-
тунинг
Ейй, вярно там имаше, чувал съм че там са правени доста коли, значи Митака да търся, така ли? Супер, благодаря! Някоя друга ако се сещате пишете.
- nesko
- старши ентусиаст
-
има едно газе с една джета оранжава много яко деше направена ако я знаеш и искаш мога да му намеря телефона той сам сия прави 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Братлета не се занивавайте с тези брони от пяна. Та т те тежат сума килограми. Мой приятел си прави на БМВ-то при него и скоро се налага да я смъкваме. Еми кво да ви кажа то не е истина колко тежи това нещо. Отделно всичката пяна дето е вътре в бронята си остава и само да чукнеш някъде и да влезе вода вътре и познай дали не става предна броня 120кг
Няма такъв тунинг просто

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Re: re
slavianko написа:Отделно всичката пяна дето е вътре в бронята си остава и само да чукнеш някъде и да влезе вода вътре и познай дали не става предна броня 120кг![]()
Няма такъв тунинг просто
Представи си и да замръзне от студа

На бай ти Митьо няма да му дам да ми доближи колата дори

gothic_fan какво искаш да сътвориш по твоята кола, имаш ли идеи някакви

- civic
- младши ентусиаст
-
Re: Фирми за оптичен тунинг в Русе? Къде?
gothic_fan написа:Колеги, моля помогнете, ако някой знае координати на свястна фирма за оптичен тунинг в Русе да пише, спешно ми трябва!!!!
Благодаря.
и ти ли смени марката

- gothic_fan
- Потребител
-
тунинг
Смених марката но не и държавата, взех си Маздичка 323, вие сега да не се развикате какво правя тука, исках БМВ но не намерих читаво, та на въпроса.
Не ми трябва за прагове и брони, тези си ми харесват много, искам стоповете да правя светодиодни, но ми трябва някой който се занимава със стъклопласт или нещо такова.
Не ми трябва за прагове и брони, тези си ми харесват много, искам стоповете да правя светодиодни, но ми трябва някой който се занимава със стъклопласт или нещо такова.

- gothic_fan
- Потребител
-
тунинг
Смених марката но не и държавата, взех си Маздичка 323, вие сега да не се развикате какво правя тука, исках БМВ но не намерих читаво, та на въпроса.

- gothic_fan
- Потребител
-
тунинг

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
........т'ва Краси ли ???nesko написа:има едно газе с една джета оранжава много яко деше направена ако я знаеш и искаш мога да му намеря телефона той сам сия прави
П.П. То в Русе по принцип всяка трета ''тунингована'' кола е продукт на бай ти Митьо , ама лично за мене произведенията му

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- nesko
- старши ентусиаст
-
ДА ДА напълно сам сгласен с тебIs написа:........т'ва Краси ли ???nesko написа:има едно газе с една джета оранжава много яко деше направена ако я знаеш и искаш мога да му намеря телефона той сам сия прави
П.П. То в Русе по принцип всяка трета ''тунингована'' кола е продукт на бай ти Митьо , ама лично за мене произведенията му![]()
![]()

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Is написа:........т'ва Краси ли ???nesko написа:има едно газе с една джета оранжава много яко деше направена ако я знаеш и искаш мога да му намеря телефона той сам сия прави
П.П. То в Русе по принцип всяка трета ''тунингована'' кола е продукт на бай ти Митьо , ама лично за мене произведенията му![]()
![]()
е вийй в ОПЕЛ сте най-добрите

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: re
Това за замръзването не се бях сещалREMUS написа:slavianko написа:Отделно всичката пяна дето е вътре в бронята си остава и само да чукнеш някъде и да влезе вода вътре и познай дали не става предна броня 120кг![]()
Няма такъв тунинг просто
Представи си и да замръзне от студа![]()
На бай ти Митьо няма да му дам да ми доближи колата дори![]()
gothic_fan какво искаш да сътвориш по твоята кола, имаш ли идеи някакви

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Cherenz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d,Е46 М3
- Мечтае да кара: E46 M3 Touring
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2