Не мойте да прайте тюнинг кат мен

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Не мойте да прайте тюнинг кат мен

Мнение от ktv » 24 Яну 2008, 20:11

Първо ме беше много яд на един колега от форума, ама аз съм си виновен. Добре, че не стана беля, щот кво щях да правя тогава , не знам. Случката е следната, а и вие може да кажете къде е проблема. Попаднах на обява в "продава" за чип, като за моята кола и се свързах с човека. Вика, за 100 лв. ще ти го дам, карал съм го на моята, ама ще си правя други шукарийки да дигам повера. Питах го отстъпка може ли да направи и той кандиса на 80 лв. После падна в цената на 50 кинта и нещо ме усъмни, ама рекох, от форума е и тук такива неща не стаат. Днес, като имах време свалих оригиналния чип и сложих тоа, дет "не стаа от него и чеп за зейе". Върта да пала, и нищо. Върта пак- пак нищо. А като дам на контакт, се чува едно бучене отпред. Значи, бучи и дори не мое да запали, камо ли да тръгне с 200 и кусур коня. И тогава се сетих- хората убиват за 5 лв., че що некой да не ми пре.бе колата за 50. Яд ме е на мене си, най- вече. Той да е жив и здрав и да не му се налага да харчи моите пари за лекарства. Па мое и я да съм крив . А сега кажете и вие!

Назад към Tuning