Не мойте да прайте тюнинг кат мен
Модератор: bum_bum
1 мнение
• Страница 1 от 1
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Не мойте да прайте тюнинг кат мен
Първо ме беше много яд на един колега от форума, ама аз съм си виновен. Добре, че не стана беля, щот кво щях да правя тогава , не знам. Случката е следната, а и вие може да кажете къде е проблема. Попаднах на обява в "продава" за чип, като за моята кола и се свързах с човека. Вика, за 100 лв. ще ти го дам, карал съм го на моята, ама ще си правя други шукарийки да дигам повера. Питах го отстъпка може ли да направи и той кандиса на 80 лв. После падна в цената на 50 кинта и нещо ме усъмни, ама рекох, от форума е и тук такива неща не стаат. Днес, като имах време свалих оригиналния чип и сложих тоа, дет "не стаа от него и чеп за зейе". Върта да пала, и нищо. Върта пак- пак нищо. А като дам на контакт, се чува едно бучене отпред. Значи, бучи и дори не мое да запали, камо ли да тръгне с 200 и кусур коня. И тогава се сетих- хората убиват за 5 лв., че що некой да не ми пре.бе колата за 50. Яд ме е на мене си, най- вече. Той да е жив и здрав и да не му се налага да харчи моите пари за лекарства. Па мое и я да съм крив . А сега кажете и вие!
1 мнение
• Страница 1 от 1