2 запитвания: за чип и за вежди?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

2 запитвания: за чип и за вежди?

Мнение от blackrider » 10 Яну 2008, 20:38

Относно чипа един приятел който не е регистриран тук ме моли да се свържа с brezel - оптимизирал електрониката нещо ..така и не разбрах колата е Е39 ,М52 520 . Моля да се свърже с мен или на тел 0888 70 13 60 Жоро. Мерси предварително!

Относно веждите искам горни за мойта бебка Е36 къде има в София освен в автоманииите имало на илиянци ? Някой ако знае да каже къде точно и к'ва цифра?
Как точно се поставят после ?
Мерси :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate raiko » 10 Яну 2008, 21:25

Колега, здрасти!! За чипосването нямам инфо. Относно веждите - това, което се предлага, е една безкрайна мъка :confused: :confused: - говоря ти от Автомания, 20 лв. са, но от космоса се вижда, че едната с другата нямат нищо общо :( , водят се за Е36, а най-вероятно са правени по линията на купето / купе - кабрио и седан- компот- туринг имат различни на мигачите, оттам и дългата вежда е различна /, абе с две думи....голяма мъка. От известно време дебна в Ибей-Германия, ама и там мъка - за хубави вежди на Камей или Ригер хората си наддават до към 30-тина евро, а като сложиш и поне 15 за доставка до България и такса за банковия превод, че повечето шваби не щат ПейПал...и то става дявол на магаре. Това, което мога да те посъветвам е обикаляне по моргите, ако отнякъде изпадне...или да дебнеш в обявите във форума. Иначе марковите вежди се предлагат с малка тубичка лепило към тях - предполагам някакъв силикон. В Ибей-Англия съм виждал със ЗМ самозалепващи ленти. Поздрави!!!!

младши ентусиаст
Аватар

do bate raiko

Мнение от blackrider » 10 Яну 2008, 21:31

Mersi bate raiko ,no az si smenih originalnite farove /viz v provila snimkite mi/ misli6 li 4e nqma da mi stane ne6to .Originalnite farowe bqha izgoreli i zatowa si smenih celiq far s angel eyes ot automaniite deto sa ,no na men mi haresvat .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate raiko » 10 Яну 2008, 21:47

blackrider, здрасти пак!! Веждите просто се лепят върху стъклото на фара и в този смисъл нямат отношение към функционалността му / не мога да разбера в какъв смисъл се притесняваш дали няма да им стане нещо :roll: /. Доколкото видях от галерията ти си сложил цял фар - в този случай е още по - дразнещо когато наложиш веждата да установиш, че тя не следва линията капак-калник и "просветва" :evil: !! Другото, което ми прави впечатление е, че "марковите" вежди са със сериозна дебелина - поне 2-3 мм. и ръбовете по цялата дължина са много прецизно оформени....нещо, което съвсем не може да се каже за турските ментаци, които предлагат у нас....Може да ти се струва, че пресилвам нещата, но съм малко перфекционист и обичам малкото неща, които съм правил по колите си, да бъдат на ниво!! Поздрави!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - М57 - 01'
Мечтае да кара: Shelby GT500 - 67'

Мнение от s.nikov » 10 Яну 2008, 23:32

blackrider ако си се свързал с BREZEL даи ми нешто телефон или друго, че вече един месец немога да го намеря.

Назад към Tuning