чип
Модератор: bum_bum
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
чип
как и със колко може да се увеличи мощността на е36 320 разрових се но не успях да намеря тема която да даде точен отговор колко коня би вдигнал един наистина хубав чип + спортен филтър + ...
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: чип
cobrata_m3 написа:как и със колко може да се увеличи мощността на е36 320 разрових се но не успях да намеря тема която да даде точен отговор колко коня би вдигнал един наистина хубав чип + спортен филтър + ...
някъде четох че .. с чеп може да се изтискат около 30коня още на този двигател
обаче .. колко добре ще му се отрази .. един господ знае само

по интересно е .. откъде ще го вземеш този "наистина хубав чип"

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Re: чип
Ivo III написа:.. с чеп може да се изтискат около 30коня още на този двигател
Ее, стига де. Знаеш ли какво са истински 30 атмосферни коня

А иначе от чипс максимум 10 коня а от спортния филтър нищо понеже на БМВ оригиналния филтър не е ограничаващ. Само звука се подобрява
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
и аз бях чул че може поне едно 20 кончета да се изкарат още ама не знаех със сигурност имаше тука една 320 с чип която определено вървеше повече от нормално 320 ама не знам...
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
специално за спортните фитри има дино графики с тях и без тях и разликата в проценти за мощноста....
гледах в VW форума тай като и те имат мн теми за спортните филтри
и са се хванало едно мом4е от форума и тестват едно VW Поло най- обикновено и праят тест на Дино (има и ка4ени клиповете документирано)
-със stock сток филтър
-със спортен за вграждане
-със спортен конусен
- и без филтър
запомних най вече тва дето мен най ме интересуваше с спортен конусен 7-8% увеличение (колкото и без филтър) над сток филтъра....
с спортния за вграждане беше по малко ...не помня колко точно ..
ако някой мн се интересува мога да я изровя темата там.....
Не казвам да ли е така или не .. просто момчетата са си направили труда.. даже на клипа се вижда и те са мн изненадани от факта...
гледах в VW форума тай като и те имат мн теми за спортните филтри
и са се хванало едно мом4е от форума и тестват едно VW Поло най- обикновено и праят тест на Дино (има и ка4ени клиповете документирано)
-със stock сток филтър
-със спортен за вграждане
-със спортен конусен
- и без филтър
запомних най вече тва дето мен най ме интересуваше с спортен конусен 7-8% увеличение (колкото и без филтър) над сток филтъра....
с спортния за вграждане беше по малко ...не помня колко точно ..
ако някой мн се интересува мога да я изровя темата там.....
Не казвам да ли е така или не .. просто момчетата са си направили труда.. даже на клипа се вижда и те са мн изненадани от факта...
това .. обаче е много добра идея
и без това сме се наточили няколко МПСта да ходим заедно на дино
те са с различни двигатели и различни чепове
ще си вземем и камера за да филмираме
резултатите
за да няма после спекулации
ако и за групово посещение .. ни дадат някоя отстъпка
няма да им се разсърдим

и без това сме се наточили няколко МПСта да ходим заедно на дино
те са с различни двигатели и различни чепове

ще си вземем и камера за да филмираме

за да няма после спекулации
ако и за групово посещение .. ни дадат някоя отстъпка
няма да им се разсърдим

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Най-добре диното ще покаже действително
Обаче тук смея да твърдя че сравнението с VW не важи в случая, понеже на полото може да е направен смотано оригиналния филтър. Иначе за БМВ поне е36 мога да ви гарантирам че няма да има разлика

Обаче тук смея да твърдя че сравнението с VW не важи в случая, понеже на полото може да е направен смотано оригиналния филтър. Иначе за БМВ поне е36 мога да ви гарантирам че няма да има разлика

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Тва читавите производители на филтри го твърдят, но никога не съм го вярвалVozq_bez_pari написа: със спортен конусен - увеличение колкото и без филтър

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
krika написа:Тва читавите производители на филтри го твърдят, но никога не съм го вярвалVozq_bez_pari написа: със спортен конусен - увеличение колкото и без филтър
така е и съм гледал дино графики на доста добри коли и разлика си и има то си е вижда на графиката
стан написа:Най-добре диното ще покаже действително![]()
ами колега колега ако и това не ви задоволява из нета има правени дино графики на доста по добри коли с конусен и със сток филтър и може да се видят

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Е при мен 8% като са 15 коня що не ги усещамVozq_bez_pari написа:krika написа:Тва читавите производители на филтри го твърдят, но никога не съм го вярвалVozq_bez_pari написа: със спортен конусен - увеличение колкото и без филтър
така е и съм гледал дино графики на доста добри коли и разлика си и има то си е вижда на графикатастан написа:Най-добре диното ще покаже действително![]()
ами колега колега ако и това не ви задоволява из нета има правени дино графики на доста по добри коли с конусен и със сток филтър и може да се видяттова го написах 'щото е проверявано в сф
ся остана от нашия форум някои ако има под ръка дино да го направи тоя тест .... друг е въпроса тия 8% дали ти ги усещаш или не защото това са за за 318-ка са някаде 8 коня на двг на колелата идват някаде 6 я ги усетиш я не

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2