много добра еверидейка
Модератор: bum_bum
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Много странен човек тоя, дето я е правил. Хвърля нечовешки пари за добро окачване, турбини, музика, сичко си е както трябва и изведнъж някъв "илиянски" (някой Илиан да не се обиди, имам предвид Илиянци
) волан, хром огледала с мигачи от ибей от най- евтините, стрът брейса от 15 евро, дето ако се опре на него, докато си разглежда мотора и ще го огъне
, стъклопластови брони. Оставяйки кича на страна ми се струва, че покрай перформънса не са му останали пари за екстериорния тунинг и е зел възможно най- евтиното 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
bum_bum написа:стрът брейса от 15 евро, дето ако се опре на него, докато си разглежда мотора и ще го огъне
Лудия има същия стрът брейс ... аз също съм взел за Ниссана ... ама не ми мяза на толкова лесно огъващ се.

без реклами в подписа...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Общо взето да ... за Ниссана ми е малко по-различен... захващането към фланците ... ако ме разбираш ... но дам един и същи производител е.
без реклами в подписа...

- Illusion
- Бургаското явление
-
Като видях името на темата и кой я е пуснал и си викам "а е тоя пак коя машина е узверил " 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
MaXo написа:Общо взето да ... за Ниссана ми е малко по-различен... захващането към фланците ... ако ме разбираш ... но дам един и същи производител е.
Много им се чудих на тия, бая кекави ми изглеждат сравнени с марковите ама щом казваш, че държи може да се ослушам за неква оферта.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Тва с орг. бутала ли го надуват, че не разбирам тоя немски 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Бе и аз се дзверих на тия 8:1 за тоя буустR1cerBoy написа:Сменени са. Буталата са 8:1 CR. Но ми се вижда доста ниско, за определения буст от 0.9бара ... Предполагам, че е сменял и валове, защото макс. мощност е при 7900 оборота ... доста особен сетъп е направен
ПС: Буталта май не са сменяни, защото пише, че е сложил 2 гарнитури за целта ...

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2