БМВ Е-30 с мотор на нисан
Модератор: bum_bum
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
БМВ Е-30 с мотор на нисан
Кво мислите по темата? Според мен всяка кола има нужда от 2+ бара бууст
ма от друга страна съм изумен че хората смятат японските двигатели за по яки от на БМВ
.
Ако е показвано вече извинявам се, доколкото прегледах не е пускано.

Ако е показвано вече извинявам се, доколкото прегледах не е пускано.

- Новини
-
Re: БМВ Е-30 с мотор на нисан
Oyama написа:Кво мислите по темата? Според мен всяка кола има нужда от 2+ бара буустма от друга страна съм изумен че хората смятат японските двигатели за по яки от на БМВ
![]()
Поне според мен при тунинга избора на двигател се определя от предназначението на автомобила.

Ако колата е правена за драг, може да се окаже доста по-изгодно да се сложи друг двигател, отколкото да се прави баварски такъв.
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Re: БМВ Е-30 с мотор на нисан
Oyama написа:Кво мислите по темата? Според мен всяка кола има нужда от 2+ бара бууст![]()
Значи и твоята трябва да е 2+ бара ... аре почвай да я правиш след боята!

без реклами в подписа...

Аа ше стане "too fast"
, първо джанти койловери селяниики и тогава...
Асен-Х - мисля че конкретно в случая са го турили тоя за запазване на баланс - щото е 4цилиндъра и са го дсръпнали назад и е по лек отколкото да слагат от М-ка, а вече скайлайновия е ясно за кво е....
Ето да разгледате тия кви са ИЗРУДИ http://www.elisetalk.com/forums/showthread.php?t=32022 направо ми зеха акъла, в БГ ше видиме такъв проект през крив макарон...

Асен-Х - мисля че конкретно в случая са го турили тоя за запазване на баланс - щото е 4цилиндъра и са го дсръпнали назад и е по лек отколкото да слагат от М-ка, а вече скайлайновия е ясно за кво е....

Ето да разгледате тия кви са ИЗРУДИ http://www.elisetalk.com/forums/showthread.php?t=32022 направо ми зеха акъла, в БГ ше видиме такъв проект през крив макарон...
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
абе ма вие от тунинг.бг се побъркахте с тия нисани
ше зема и аз да си поставя такъв мотор в е30ската

ше зема и аз да си поставя такъв мотор в е30ската

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- Новини
-
Oyama написа:Асен-Х - мисля че конкретно в случая са го турили тоя за запазване на баланс - щото е 4цилиндъра и са го дсръпнали назад и е по лек отколкото да слагат от М-ка, а вече скайлайновия е ясно за кво е....![]()
Звучи ми логично това обяснение. Но пък защо изобщо са хванали да ползват купе от Е30-ка, при положение, че аеродинамиката му е като на кашон. Разсъждавайки все така логично, да бяха взели направо една джапанка с турбо за база и от там да почнат... Инак мешана скара

!!Asen_X написа:Oyama написа:Асен-Х - мисля че конкретно в случая са го турили тоя за запазване на баланс - щото е 4цилиндъра и са го дсръпнали назад и е по лек отколкото да слагат от М-ка, а вече скайлайновия е ясно за кво е....![]()
Звучи ми логично това обяснение. Но пък защо изобщо са хванали да ползват купе от Е30-ка, при положение, че аеродинамиката му е като на кашон. Разсъждавайки все така логично, да бяха взели направо една джапанка с турбо за база и от там да почнат... Инак мешана скара
Джапанката е грозна - не е кат БМВ

Oyama написа:!!Asen_X написа:Oyama написа:Асен-Х - мисля че конкретно в случая са го турили тоя за запазване на баланс - щото е 4цилиндъра и са го дсръпнали назад и е по лек отколкото да слагат от М-ка, а вече скайлайновия е ясно за кво е....![]()
Джапанката е грозна - не е кат БМВ. Явно мноо обичат Е-30ки ба ли къв тряя си иначе да фърлиш целия тоо труд.
В Япония БМВ карат само баш тарикатите

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2