БМВ Е-30 с мотор на нисан

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

БМВ Е-30 с мотор на нисан

Мнение от Oyama » 02 Яну 2008, 2:42

Кво мислите по темата? Според мен всяка кола има нужда от 2+ бара бууст :mhihi: ма от друга страна съм изумен че хората смятат японските двигатели за по яки от на БМВ :mhihi: .
Изображение
Изображение

Ако е показвано вече извинявам се, доколкото прегледах не е пускано. :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 02 Яну 2008, 3:09

Защото нисан е велика фирма която произвежда вечни двигатели и който не се развалят им намалеха продажбите
ама рено са добри и ги спасиха :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 02 Яну 2008, 3:13

Е то всичко отива по дяволите все някога :mhihi: . Поне на новия ГТР му го сглобяват ръчно жълтите - нищо че пише РЕНО отгоре 8) .

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 02 Яну 2008, 3:17

тва ония суперкар дето прай 7 минути на нюрберг ли :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 02 Яну 2008, 3:29

Ето и още едно ама тва вече си е с традиционният за БМВ шестак.

Изображение :D

БМВ 326i

Новини
Аватар

Re: БМВ Е-30 с мотор на нисан

Мнение от Новини » 02 Яну 2008, 10:47

Oyama написа:Кво мислите по темата? Според мен всяка кола има нужда от 2+ бара бууст :mhihi: ма от друга страна съм изумен че хората смятат японските двигатели за по яки от на БМВ :mhihi:

Поне според мен при тунинга избора на двигател се определя от предназначението на автомобила. ;)
Ако колата е правена за драг, може да се окаже доста по-изгодно да се сложи друг двигател, отколкото да се прави баварски такъв.

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Re: БМВ Е-30 с мотор на нисан

Мнение от MaXo » 02 Яну 2008, 10:58

Oyama написа:Кво мислите по темата? Според мен всяка кола има нужда от 2+ бара бууст :mhihi:

Значи и твоята трябва да е 2+ бара ... аре почвай да я правиш след боята! ;)
без реклами в подписа...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 02 Яну 2008, 14:27

Аа ше стане "too fast" :uups: , първо джанти койловери селяниики и тогава...

Асен-Х - мисля че конкретно в случая са го турили тоя за запазване на баланс - щото е 4цилиндъра и са го дсръпнали назад и е по лек отколкото да слагат от М-ка, а вече скайлайновия е ясно за кво е.... :mhihi:

Ето да разгледате тия кви са ИЗРУДИ http://www.elisetalk.com/forums/showthread.php?t=32022 направо ми зеха акъла, в БГ ше видиме такъв проект през крив макарон...

50" ракия тийм
Аватар
Кара: 330 d

Мнение от tonkata » 02 Яну 2008, 14:59

абе ма вие от тунинг.бг се побъркахте с тия нисани :mhihi:
ше зема и аз да си поставя такъв мотор в е30ската 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 02 Яну 2008, 15:06

Вече не сме от тунинг.бг - само тъпаци там.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 02 Яну 2008, 15:17

нека мине още малко време да се довърши дова 4удо на техниката и да видим какви времена ще обади

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Яну 2008, 16:17

Oyama написа:Асен-Х - мисля че конкретно в случая са го турили тоя за запазване на баланс - щото е 4цилиндъра и са го дсръпнали назад и е по лек отколкото да слагат от М-ка, а вече скайлайновия е ясно за кво е.... :mhihi:

Звучи ми логично това обяснение. Но пък защо изобщо са хванали да ползват купе от Е30-ка, при положение, че аеродинамиката му е като на кашон. Разсъждавайки все така логично, да бяха взели направо една джапанка с турбо за база и от там да почнат... Инак мешана скара :D

50" ракия тийм
Аватар
Кара: 330 d

Мнение от tonkata » 02 Яну 2008, 19:18

Вече не сме от тунинг.бг - само тъпаци там.

:winky: почти всички ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 02 Яну 2008, 23:03

!!Asen_X написа:
Oyama написа:Асен-Х - мисля че конкретно в случая са го турили тоя за запазване на баланс - щото е 4цилиндъра и са го дсръпнали назад и е по лек отколкото да слагат от М-ка, а вече скайлайновия е ясно за кво е.... :mhihi:

Звучи ми логично това обяснение. Но пък защо изобщо са хванали да ползват купе от Е30-ка, при положение, че аеродинамиката му е като на кашон. Разсъждавайки все така логично, да бяха взели направо една джапанка с турбо за база и от там да почнат... Инак мешана скара :D

Джапанката е грозна - не е кат БМВ 8) . Явно мноо обичат Е-30ки ба ли къв тряя си иначе да фърлиш целия тоо труд.

Аватар

Мнение от mafia » 04 Яну 2008, 0:35

Oyama написа:
!!Asen_X написа:

Джапанката е грозна - не е кат БМВ 8) . Явно мноо обичат Е-30ки ба ли къв тряя си иначе да фърлиш целия тоо труд.

В Япония БМВ карат само баш тарикатите 8) 200SX при тях е все едно Голф 2-ка при нас, а R33 като Голф 3-ка или айде....Опел Астра :mhihi:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

Следваща

Назад към Tuning