лепенки за бавареца

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Аватар
Кара: bmw е46

лепенки за бавареца

Мнение от vladuicho » 07 Дек 2007, 11:05

............
Последна промяна vladuicho на 08 Дек 2007, 11:49, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 07 Дек 2007, 19:18

Как какво
големо М
или поне М повер
или 318 м3 :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 07 Дек 2007, 21:10

Най голям ефект ще поличиш като си сложиш антистатик,топка на кората отзад и губерче на таблото... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.с.простотията почивен ден няма
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от vladuicho » 08 Дек 2007, 9:29

............
Последна промяна vladuicho на 08 Дек 2007, 11:49, променена общо 1 път

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 08 Дек 2007, 10:45

mitko_n1 написа:Най голям ефект ще поличиш като си сложиш антистатик,топка на кората отзад и губерче на таблото... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.с.простотията почивен ден няма

тюнинг от по високо ниво е тва бре,що го ебаваш :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар

Мнение от vladuicho » 08 Дек 2007, 11:52

бате карай си тая кошница от 86 и си трай :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 08 Дек 2007, 13:24

Ти си мноо интересен :mhihi:
с тва горубленско е36 на 500 000 км за 4000 лева а :mhihi:
сите ектри без кожа
нов фнос :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Аватар

Мнение от vladuicho » 08 Дек 2007, 18:48

е твойто да не е от Мелмак бе :mhihi: 524тд бахти пернишката печка,взе ли му въглища за зимата(брикети) :mhihi: :mhihi:
охоооооо ма чакай е са виждам невероятния тунингован голф 2 хахха ясен си ми бате имаш голфа а бмвто караш на сън хахахах

P.S. и кво като се направихте на интересни,човек да не попита нещо (бахти селтаците) :evil: страшни сте с тия дизеляци и кошници от 89 страшен тунинг

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 10 Дек 2007, 12:33

vladuicho написа:е твойто да не е от Мелмак бе :mhihi: 524тд бахти пернишката печка,взе ли му въглища за зимата(брикети) :mhihi: :mhihi:
охоооооо ма чакай е са виждам невероятния тунингован голф 2 хахха ясен си ми бате имаш голфа а бмвто караш на сън хахахах

P.S. и кво като се направихте на интересни,човек да не попита нещо (бахти селтаците) :evil: страшни сте с тия дизеляци и кошници от 89 страшен тунинг

Виж на 2рата снимка го е напраил на БМВ :mhihi: каде са заяждаш с такъв тунинг манияк и ти :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от vladuicho » 10 Дек 2007, 12:57

ceco-stz прав си брат :mhihi: :mhihi: :mhihi: ма кои сме ния та да спорим с тунинг боговете :mhihi: от голф на бмв тва ако го види германецо ще си пререже вените хахахах :lol:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 10 Дек 2007, 14:25

vladuicho написа:бате карай си тая кошница от 86 и си трай :mhihi:

едно старт4е с тая кошница искаш ли :mhihi: :mhihi: да ти напукам петите :mhihi:кат сложиш тая ваденка да не би да тръгне пове4е великата е36 за 1999лв.ме4тата на селския гъзар да кара с шапка идиотка и да гледа лошо през люка,а забравих ти нямаш и люк нали е с климатик :mhihi:
пс.нищо ли4но владуй4о ли си х**4о ли си ни тъ знам :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 10 Дек 2007, 18:46

vladuicho написа:ceco-stz прав си брат :mhihi: :mhihi: :mhihi: ма кои сме ния та да спорим с тунинг боговете :mhihi: от голф на бмв тва ако го види германецо ще си пререже вените хахахах :lol:

за германецо незнам ама аз като видя такиа като тебе с 1000000000000 лепенки М,М POWER и т.н ми иде да се откажа от марката,точно заради такиа селски бекове с чувство на виличие.На село може и да си най-големия гъзар ама в града си никой.Кой кво кара си е негова работа ама ако искаш аз да ти сритам задника с едно м10 на газ заповядай,пък нека да е 83г. без климатик.Ама от такиа!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от vladuicho » 10 Дек 2007, 21:20

бате най-добре се откажи от марката,това е добра идея :mhihi: хубавото бмв не заслужава да му цапаш седалките с твоя лайнен гъз :mhihi: спецялно за вас ше си облепим бавареца в лепенки и ще ви сдухам на старта :lol: все пак съм с горублянско БМВ хах,ше ви скинем ейййй

P.S. за bavareca_86 ,купи си една Е36 и пусни двайсетината коня които са останали под капака да ходят да пасат някаде (нищо лично брат,ташак да става),на RSxRacer му излезна малко пяна ама ше му мине като ми види задния номер на облепеното с M POWER лепенки баварче :lol:

ТРЕПЕРЕТЕ горублянско БМВ идва :wave: :smoke:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 10 Дек 2007, 22:10

vladuicho написа:бате най-добре се откажи от марката,това е добра идея :mhihi: хубавото бмв не заслужава да му цапаш седалките с твоя лайнен гъз :mhihi: спецялно за вас ше си облепим бавареца в лепенки и ще ви сдухам на старта :lol: все пак съм с горублянско БМВ хах,ше ви скинем ейййй

P.S. за bavareca_86 ,купи си една Е36 и пусни двайсетината коня които са останали под капака да ходят да пасат някаде (нищо лично брат,ташак да става),на RSxRacer му излезна малко пяна ама ше му мине като ми види задния номер на облепеното с M POWER лепенки баварче :lol:

ТРЕПЕРЕТЕ горублянско БМВ идва :wave: :smoke:

защо не вземеш да отървеш човечеството от присъствието си и не се засилиш нейде?Гъза ми може и да е лайнян ама си е само мой,а не като твоя общински разпенен от некви селяци. Ей да не се засегнеш? :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от vladuicho » 10 Дек 2007, 22:26

хах няма :mhihi: ташак да става ;) станахме като тия в парламента :mhihi: няма ли да я закючите тази уникално направена от мен тема :mhihi: аре че се уплашиха колегите ,че ще ми стане по бързо бмв то от тяхното,според мои изчисления на всяка лепенка качва по 5 коня,така чеееее мислете му :mhihi:

Следваща

Назад към Tuning