лепенки за бавареца
Модератор: bum_bum
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
лепенки за бавареца
............
Последна промяна vladuicho на 08 Дек 2007, 11:49, променена общо 1 път
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Най голям ефект ще поличиш като си сложиш антистатик,топка на кората отзад и губерче на таблото...
п.с.простотията почивен ден няма

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
mitko_n1 написа:Най голям ефект ще поличиш като си сложиш антистатик,топка на кората отзад и губерче на таблото...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тюнинг от по високо ниво е тва бре,що го ебаваш

е твойто да не е от Мелмак бе
524тд бахти пернишката печка,взе ли му въглища за зимата(брикети)
охоооооо ма чакай е са виждам невероятния тунингован голф 2 хахха ясен си ми бате имаш голфа а бмвто караш на сън хахахах
P.S. и кво като се направихте на интересни,човек да не попита нещо (бахти селтаците)
страшни сте с тия дизеляци и кошници от 89 страшен тунинг

охоооооо ма чакай е са виждам невероятния тунингован голф 2 хахха ясен си ми бате имаш голфа а бмвто караш на сън хахахах
P.S. и кво като се направихте на интересни,човек да не попита нещо (бахти селтаците)

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
vladuicho написа:е твойто да не е от Мелмак бе524тд бахти пернишката печка,взе ли му въглища за зимата(брикети)
![]()
P.S. и кво като се направихте на интересни,човек да не попита нещо (бахти селтаците)страшни сте с тия дизеляци и кошници от 89 страшен тунинг
Виж на 2рата снимка го е напраил на БМВ

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
vladuicho написа:бате карай си тая кошница от 86 и си трай
едно старт4е с тая кошница искаш ли

пс.нищо ли4но владуй4о ли си х**4о ли си ни тъ знам

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
vladuicho написа:ceco-stz прав си брат![]()
![]()
ма кои сме ния та да спорим с тунинг боговете
от голф на бмв тва ако го види германецо ще си пререже вените хахахах
за германецо незнам ама аз като видя такиа като тебе с 1000000000000 лепенки М,М POWER и т.н ми иде да се откажа от марката,точно заради такиа селски бекове с чувство на виличие.На село може и да си най-големия гъзар ама в града си никой.Кой кво кара си е негова работа ама ако искаш аз да ти сритам задника с едно м10 на газ заповядай,пък нека да е 83г. без климатик.Ама от такиа!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

бате най-добре се откажи от марката,това е добра идея
хубавото бмв не заслужава да му цапаш седалките с твоя лайнен гъз
спецялно за вас ше си облепим бавареца в лепенки и ще ви сдухам на старта
все пак съм с горублянско БМВ хах,ше ви скинем ейййй
P.S. за bavareca_86 ,купи си една Е36 и пусни двайсетината коня които са останали под капака да ходят да пасат някаде (нищо лично брат,ташак да става),на RSxRacer му излезна малко пяна ама ше му мине като ми види задния номер на облепеното с M POWER лепенки баварче
ТРЕПЕРЕТЕ горублянско БМВ идва

P.S. за bavareca_86 ,купи си една Е36 и пусни двайсетината коня които са останали под капака да ходят да пасат някаде (нищо лично брат,ташак да става),на RSxRacer му излезна малко пяна ама ше му мине като ми види задния номер на облепеното с M POWER лепенки баварче

ТРЕПЕРЕТЕ горублянско БМВ идва

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
vladuicho написа:бате най-добре се откажи от марката,това е добра идеяхубавото бмв не заслужава да му цапаш седалките с твоя лайнен гъз
спецялно за вас ше си облепим бавареца в лепенки и ще ви сдухам на старта
все пак съм с горублянско БМВ хах,ше ви скинем ейййй
ТРЕПЕРЕТЕ горублянско БМВ идва![]()
защо не вземеш да отървеш човечеството от присъствието си и не се засилиш нейде?Гъза ми може и да е лайнян ама си е само мой,а не като твоя общински разпенен от некви селяци. Ей да не се засегнеш?

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2