турбина
Модератор: bum_bum
5 мнения
• Страница 1 от 1
- E30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 318i touring
- Мечтае да кара: по пътища без дупки.
турбина
Здравейте колеги,имам питане по един въпрос а именно....някой слагал ли е турбина от м21(е30 324тд) на м20-б20,б23 или б25 и на практика може ли да се направи тази конфигурация.Благодаря предварително!!
Има хора, в които живее Бог.Има хора, в които живее дяволът.А има и хора, в които живеят само глисти.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: турбина
bmw320i написа:Здравейте колеги,имам питане по един въпрос а именно....някой слагал ли е турбина от м21(е30 324тд) на м20-б20,б23 или б25 и на практика може ли да се направи тази конфигурация.Благодаря предварително!!
всичко става баране иска

- E30
- кандидат ентусиаст
-
разбирасе че ще иска баране,не съм очаквал да е копи-пейст....
исках просто да знам дали турбина от м21 може да работи добре на м20 моторите !! благодаря ! ако някои има и други мнения ще съм благодарен 

Има хора, в които живее Бог.Има хора, в които живее дяволът.А има и хора, в които живеят само глисти.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
От много работи зависи баце. Зависи на колко искаш да надуваш. Зависи как искаш да си правиш колата. От това кога искаш да ти дойде буста абе от много работи. Не е никак елементарно. Има из нета разни турбо калкулатори потърси може да намериш нещо. Аз лично само с толкова съвет мога да ти помогнаbmw320i написа:разбирасе че ще иска баране,не съм очаквал да е копи-пейст....исках просто да знам дали турбина от м21 може да работи добре на м20 моторите !! благодаря ! ако някои има и други мнения ще съм благодарен

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- E30
- кандидат ентусиаст
-
благодарско
ще се захвана по-сериозно да почета тия дни !

5 мнения
• Страница 1 от 1