дискове
Модератор: bum_bum
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
дискове
искам да попитам по знаещите за това какви са размерите на оргиналните дискове на е 36 320 купе .
та да си дойдем на думата искам да си ги сменя с някой по глеми за по добро спиране .
има няколко вариянта които ми предлагат други колеги-( от м5 е 34 )или някаква ( 7_ма серия ) понеже са били по големи ако някой знае какви са размерите на дисковете на тези два автомобила ще е супер
а други ми викат само да ги надупча на някаква несе сещам кава машина и щяло да стане пак
ако някой знае друг начин да си подобря спирачния пат да каже
та да си дойдем на думата искам да си ги сменя с някой по глеми за по добро спиране .
има няколко вариянта които ми предлагат други колеги-( от м5 е 34 )или някаква ( 7_ма серия ) понеже са били по големи ако някой знае какви са размерите на дисковете на тези два автомобила ще е супер
а други ми викат само да ги надупча на някаква несе сещам кава машина и щяло да стане пак
ако някой знае друг начин да си подобря спирачния пат да каже

- nesko
- старши ентусиаст
-
- nesko
- старши ентусиаст
-
(към модераторите) не мисля че е редно да се мести току така всяка тема аз сам я пуснал в е36 с цел да питам конкретно колегите каращи е36 а и тук всеки който кара е 36 ще погледни темата ми а в тунинг едвали
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Баце твоите мисля са 286мм отпред и 280мм отзад. На Е34-ката са 302мм-трови. Вземи някакви такива от Е34 винтилирани с апаратите задължително и ще спира определено по добре, но ще се наложи да преправяш малко. Имам познат дето присади такива в Е30-ка и е много доволен. В случай че няма да правиш някакви ъпгрейди по колата това ще ти е предостатъчно. Иначе за такива от М5 не се замисляй щото са много скъпи дори и втора ръка а и не се намират лесно. Аз сега на моята Е34-ка мисля да вземам предни дискове от Е38 и апаратите които са 4 бутални но само за предните супорти до сега не намерих под 300лв и втора употреба при това. Така че ако ще си караш колата сток не си заслужава но ти си преценяваш все пак. Дано съм ти бил полезен 

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- nesko
- старши ентусиаст
-
Re: re
slavianko написа:Баце твоите мисля са 286мм отпред и 280мм отзад. На Е34-ката са 302мм-трови. Вземи някакви такива от Е34 винтилирани с апаратите задължително и ще спира определено по добре, но ще се наложи да преправяш малко. Имам познат дето присади такива в Е30-ка и е много доволен. В случай че няма да правиш някакви ъпгрейди по колата това ще ти е предостатъчно. Иначе за такива от М5 не се замисляй щото са много скъпи дори и втора ръка а и не се намират лесно. Аз сега на моята Е34-ка мисля да вземам предни дискове от Е38 и апаратите които са 4 бутални но само за предните супорти до сега не намерих под 300лв и втора употреба при това. Така че ако ще си караш колата сток не си заслужава но ти си преценяваш все пак. Дано съм ти бил полезен
много ти благодаря за инфото и савета
- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
на Е30-ката ги преместихме с планки апаратите и забучихме брембо на 280мм малка е разликата ама станаха шотот старите бяха на 260 ма са красота дупки канали тва онва 

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Не трябва ли първо да го накараш да се засилва това бмв и тогава да го караш да спира
на е36 спирачките за 2000 кубика мотор да са си напълно достатъчни според мен, 4 нови диска с читави накладки би трябвало да нямаш проблеми, ама явно е мода се прави тунинг на спирачките 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=3757
Това е истината
Ама май бяха цифромания. Иначе са красота
Но ти наистина ли не си доволен как спира 20ката ?
Това е истината

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

ре
kriso85 написа:http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=3757
Това е истината![]()
![]()
![]()
Знаеш ли цена?
///M Club Member
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: ре
SkyWalker написа:kriso85 написа:http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=3757
Това е истината![]()
![]()
![]()
Знаеш ли цена?
понеже аз купих два комплекта от този модел мога да издействам няква отстъпка ина4е клиентската последно беше 2300лв , скъпи са но определено колата спира много много по-добре, на няколко пъти ве4е се изплатиха демек когато някой ти изко4и ненадейно сприрам вместо да се размажа

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4