ЗА всички мераклии за чип-каращи тдс (4-6 цилиндри)
Модератор: bum_bum
2 мнения
• Страница 1 от 1
ЗА всички мераклии за чип-каращи тдс (4-6 цилиндри)
4ипа увели4ава горивото и при много автомобили става само с промяна на софтуера.на тдс маиката му е това(колегата е развил супер тема)няма зна4ение малка -голяма пе4ка и дали е 2.4 тд,2.5тд,1.8тдс,2.5тдс вси4ко е аналоги4но.на вси4ки нас 4ип ни не требва.ето я и темата- http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=60723.да МЕ ИЗВИНЯВАТ вси4ки предлагащи 4ип за тдс,но на динометара 4ипосаната бе по зле.колеги пазете си парите за по смислени неща.успех на вси4ки.е има и мотори на които гориво се пуска само с софт.но при тдс-а го открихме.за бензина -правите о2 дат4ика от 14.7/1 на 10/1 и аиде горивото(силата)иде.4ип-махаш ограни4ител на лада,задаите си вапроса -разлика м-у смяна на софтуер(инжекцион) и смяна на жиглюр(карбуратор),не е напално то4но но при смяната на жиглюр ефекта е по-голям.Нека всеки сам си прави извода-но за 4ип(пове4е гориво в допустими стоиности)сумите за доста завишени.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Позволи ми да не се съглася с теб за бензина, ако може. Моята кола е с М50 и има чип и трябва да ти споделя, че уреда дето съм забил на ламбда сондата показва оптимална смес (сиреч 14,7/1) дори и при плавно ускорениe (имам впредвид не педала до ламарината). Ако сритам педала до долу и го задържа така показва твърде богата смес, но дори и само леко да го върна назад (ускорението продължава) уредчето веднага забива в супер оптимална смес.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
2 мнения
• Страница 1 от 1