търся вебери

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Аватар

търся вебери

Мнение от turieca » 11 Юни 2007, 11:56

здравеита трябват ми вебери 4бр за опел 16 клапана 150 коня пуснал тема и в купува но нали тук има по запознати с тунинга дано има инфо някои благодаря предварително

значе трябват два двоини с диаметър около 60мм

п.п. за ралито в стара загора трябва да са на колата вече помагаите
п.п.п. признавам че не съм наясно но ни трябват за една тигра която си участва в рали на писта
Последна промяна turieca на 11 Юни 2007, 17:40, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stranger » 11 Юни 2007, 17:02

Незнаеш с какво си се хванал...и така като гледам как си формулирал темата, верно незнаеш.4-ри единични ли ти трябват или два двойни и с какъв диаметър.И ако си намериш някой да ти направи всмукателен колектор за под 600 лв, ще те черпа баничка с боза...бегай легай и не се занимавай с глупости

кандидат ентусиаст
Аватар

а

Мнение от turieca » 11 Юни 2007, 17:31

аз верно незнам ама ми трябват а ти ако няма кво да кажеш или да помогнеш си траи а дали ще си лягам си е моя работа и обещавам ако намериш да си зема не баница и боза а нещо по-истинско ще има

и така ако някои може да помогне без да ме праща да си лягам нека го направи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stranger » 11 Юни 2007, 18:19

Пич, не че искам да се заяждам или нещо такова, ама никой неможе да ти помогне с тая информация дето си я дал.Кажи на какво купе ще е двигателя...със предно, със задно предаване?за кви цели ти трябва.Ако за рали , ще са ти нужни минимум 45ки вебери, пък от там си трябва и друго запалване,порт глава, валове и изпускатели минимум... иначе на стандартния двигател могат да му дойдат и малко множко ( всъщност едва ли ), ще ти трябват и тромпети, които съответно трябва да си изчислиш колко да са дълги впрямо вала и другите характеристики на двигателя.Всмукателния колектор и него трябва да го изчислиш...абе страшна работа е.Ако не си манияк ( което очевидно не си,ако съдя по постовете ти) няма смисъл да слагаш карбове на тоя мотор.Стой си с инжекцията и тогава пак спокойно можеш да постигнеш доста над 200 коня,стига пари да имаш.Аз май съм единствения луд, захванал се да слага двойни вебери на тоя мотор и да ти кажа, връзва ми се доста по скъпо от нормалната инжекция.А и да си намериш 45-ци е тегаво и са доста пари...да не говорим за 48-ци и 50-ки.Трябва да си много гъст с лададжийте

Назад към Tuning