търся вебери
Модератор: bum_bum
4 мнения
• Страница 1 от 1
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
търся вебери
здравеита трябват ми вебери 4бр за опел 16 клапана 150 коня пуснал тема и в купува но нали тук има по запознати с тунинга дано има инфо някои благодаря предварително
значе трябват два двоини с диаметър около 60мм
п.п. за ралито в стара загора трябва да са на колата вече помагаите
п.п.п. признавам че не съм наясно но ни трябват за една тигра която си участва в рали на писта
значе трябват два двоини с диаметър около 60мм
п.п. за ралито в стара загора трябва да са на колата вече помагаите
п.п.п. признавам че не съм наясно но ни трябват за една тигра която си участва в рали на писта
Последна промяна turieca на 11 Юни 2007, 17:40, променена общо 1 път
Незнаеш с какво си се хванал...и така като гледам как си формулирал темата, верно незнаеш.4-ри единични ли ти трябват или два двойни и с какъв диаметър.И ако си намериш някой да ти направи всмукателен колектор за под 600 лв, ще те черпа баничка с боза...бегай легай и не се занимавай с глупости
A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
а
аз верно незнам ама ми трябват а ти ако няма кво да кажеш или да помогнеш си траи а дали ще си лягам си е моя работа и обещавам ако намериш да си зема не баница и боза а нещо по-истинско ще има
и така ако някои може да помогне без да ме праща да си лягам нека го направи
и така ако някои може да помогне без да ме праща да си лягам нека го направи
Пич, не че искам да се заяждам или нещо такова, ама никой неможе да ти помогне с тая информация дето си я дал.Кажи на какво купе ще е двигателя...със предно, със задно предаване?за кви цели ти трябва.Ако за рали , ще са ти нужни минимум 45ки вебери, пък от там си трябва и друго запалване,порт глава, валове и изпускатели минимум... иначе на стандартния двигател могат да му дойдат и малко множко ( всъщност едва ли ), ще ти трябват и тромпети, които съответно трябва да си изчислиш колко да са дълги впрямо вала и другите характеристики на двигателя.Всмукателния колектор и него трябва да го изчислиш...абе страшна работа е.Ако не си манияк ( което очевидно не си,ако съдя по постовете ти) няма смисъл да слагаш карбове на тоя мотор.Стой си с инжекцията и тогава пак спокойно можеш да постигнеш доста над 200 коня,стига пари да имаш.Аз май съм единствения луд, захванал се да слага двойни вебери на тоя мотор и да ти кажа, връзва ми се доста по скъпо от нормалната инжекция.А и да си намериш 45-ци е тегаво и са доста пари...да не говорим за 48-ци и 50-ки.Трябва да си много гъст с лададжийте
A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
4 мнения
• Страница 1 от 1