Как да го постигна ...помогнете :roll:
Модератор: bum_bum
4 мнения
• Страница 1 от 1
- meduza76
- Потребител
-
- Кара: Е36 320i
- Мечтае да кара: BMW M6
Как да го постигна ...помогнете :roll:
Здравейте фенове
понеже съм нов и си нямам понятие как става, реших да се допитам до Вас. Имам Е36 318i и е с гуми 205/60/15. Искам да го смъкна малко. Кажете моля, какви или от какво да сложа пружини (предни и задни) и нужно ли е да се прави нещо друго 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Как да го постигна ...помогнете :roll:
meduza76 написа:Здравейте феновепонеже съм нов и си нямам понятие как става, реших да се допитам до Вас. Имам Е36 318i и е с гуми 205/60/15. Искам да го смъкна малко. Кажете моля, какви или от какво да сложа пружини (предни и задни) и нужно ли е да се прави нещо друго
ами продават се така наречените спортни прожини следи в продава
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
За Е36 излизат често такива работи тук в продава. Аз пък искам спортни пружини за Е34-ката ама до сега не съм намирал в този форумludiagsm написа:meduza76 написа:Здравейте феновепонеже съм нов и си нямам понятие как става, реших да се допитам до Вас. Имам Е36 318i и е с гуми 205/60/15. Искам да го смъкна малко. Кажете моля, какви или от какво да сложа пружини (предни и задни) и нужно ли е да се прави нещо друго
ами продават се така наречените спортни прожини следи в продава

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
[/quote]За Е36 излизат често такива работи тук в продава. Аз пък искам спортни пружини за Е34-ката ама до сега не съм намирал в този форум
[/quote]
питай брейтън от къде си е взел,той има на 34-ката спортни(червени)

питай брейтън от къде си е взел,той има на 34-ката спортни(червени)
4 мнения
• Страница 1 от 1