318is турбо кит въпроси?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Аватар

318is турбо кит въпроси?

Мнение от BMW_dreamer » 23 Мар 2007, 14:29

Здравейте имам няколко въпроса за този кит http://www.kormanfastbmw.com/turbos.htm
с това турбо и посочения бууст ще искара ли мотора посочената мощност на снимката не виждам нови инжектори оргиналните ще свършат ли работа и от каде мога евентуално да си купя такова турбо ама не китайска имитация ще се радвам да споделите какво мислите за тоя кит предварително благодаря

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: 318is турбо кит въпроси?

Мнение от ludiagsm » 23 Мар 2007, 19:54

BMW_dreamer написа:Здравейте имам няколко въпроса за този кит http://www.kormanfastbmw.com/turbos.htm
с това турбо и посочения бууст ще искара ли мотора посочената мощност на снимката не виждам нови инжектори оргиналните ще свършат ли работа и от каде мога евентуално да си купя такова турбо ама не китайска имитация ще се радвам да споделите какво мислите за тоя кит предварително благодаря

хубаво кит4е но аз прегледах набързо освен по -богатите дюзи не видях некъв модифициран 4ип или друга електроника как се оправят със сместа и аванса :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 23 Мар 2007, 20:12

Аз ли бъркам или тва надува на 0,4бара :roll: И на мене ми харесва кит-а само че и аз не виждам никаква електроника?
П.С.Кви пари му искат...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 23 Мар 2007, 22:30

При тия барове може и да не закачат аванса, а дюзите да са сметнати точно за китчето при това налягане.
Но много често пускат кит без електроника ... такаче може и такъв да е. Ей ви железата оправяйте се :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_dreamer » 23 Мар 2007, 23:35

незнам колко струва мисля да си намеря нещата тука за електрониката на сайта пише че нищо по мотора несе пипа за това и ми се струва примамлив вариант

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 24 Мар 2007, 7:15

свържи се с тези http://madcowtuning.bg/?ref=tuning.bg мисля че в момента подготвят едно е36 318ис

а преди да сте станали мн бързи просто съвет :) помислете за окачването и спирачките че като дойде силата си требват

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_dreamer » 24 Мар 2007, 10:28

хмм не мисля да се свързвам с никои просто исках да разбера дали с тия железа мога да постигна резултатат който е споменат за спирачки и окачване се мисли отдавна ти като човек с опит просто можеше да кажеш какво мислиш за кита и да споделиш нещо за качеството на нещата който продават тия от лудата крава

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 24 Мар 2007, 11:10

еми китайско ка4ество шефа им ми е приятел :) както пове4ето евтини неща в ибей пове4ето хора дават газ без грижи а който иска супер ка4ество оригинални продукти пак може да си купи от тех но на тройна и 4етворна цена може също и 4рез тях д аси купувате неща кото сте си харесали в нета например този целия кит.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_dreamer » 24 Мар 2007, 18:35

сега и ако ми кажеш с тия железа мога ли да искарам 180 коня при 0.4 бара и без да пипам електрониката ще е супер :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 24 Мар 2007, 21:50

BMW_dreamer написа:сега и ако ми кажеш с тия железа мога ли да искарам 180 коня при 0.4 бара и без да пипам електрониката ще е супер :D

железата да за електрониката незнам тряя се мерят смеси и тн нямам идея какво ще е щото тези по-богати дюзи дет с а в комплекта на празен ход ще обогатяват сместа пове4еко и не е ясно колко та ако с екара в градски условия всеки ден ще имаш грижа с разхода

тва са предположения тряя се мери смес

Назад към Tuning