ПРУЖИНИ Е36 320И

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

ПРУЖИНИ Е36 320И

Мнение от Acoto® » 13 Мар 2007, 14:23

Значи ситуацията е следната. Попаднаха ми пружинки ФК, донесе ми ги едно приятелче от Германия. Били за Е36. Значи слагам пружините отзад, те като другите тип "бурета", мерих ги иразликата е много малка в дължината, но липсва "мекия спусък"( тва в краищата на пружинките дето изтъняват). Сложих и предните, ма те наполовина на стоковите, вкарах ги без скоби, на ръка. Свалям колата от подемника и кво да видя - предницата много, ама много слезе надолу. Изкарах я на пътя и резултата беше едно много гадно люлеене по дупките. Обаче в завой много стои. След няколко неуспешни опита да я вкарам в двора без да ожуля нещо от долу си върнах си стоковите отпред и заспа. Въпросът ми е дали ако взема амортисьори(предни) с по-къс ход и сложа пак червените пружини отпред ще се оправи тва люлеене, или да търся някви други, щото ми казаха, че тея може да са за 4 цил. мотор. Помагайте. :help:
AcoTo®

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: ПРУЖИНИ Е36 320И

Мнение от ludiagsm » 13 Мар 2007, 15:45

Acoto® написа:Значи ситуацията е следната. Попаднаха ми пружинки ФК, донесе ми ги едно приятелче от Германия. Били за Е36. Значи слагам пружините отзад, те като другите тип "бурета", мерих ги иразликата е много малка в дължината, но липсва "мекия спусък"( тва в краищата на пружинките дето изтъняват). Сложих и предните, ма те наполовина на стоковите, вкарах ги без скоби, на ръка. Свалям колата от подемника и кво да видя - предницата много, ама много слезе надолу. Изкарах я на пътя и резултата беше едно много гадно люлеене по дупките. Обаче в завой много стои. След няколко неуспешни опита да я вкарам в двора без да ожуля нещо от долу си върнах си стоковите отпред и заспа. Въпросът ми е дали ако взема амортисьори(предни) с по-къс ход и сложа пак червените пружини отпред ще се оправи тва люлеене, или да търся някви други, щото ми казаха, че тея може да са за 4 цил. мотор. Помагайте. :help:

ще се оправи гаранция , аз имах такъв проблем с 320-ката купето твърди спортни пружини в комбинация с меки(стандартни) амортесьори,препоръ4вам ти да си вземеш амортесьори кони двойнодействащи около 160лв е бройката и колата ще заспи

Назад към Tuning