Шрик
Модератор: bum_bum
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Шрик
Колеги разгледах предишните теми ама видях че са стари нещо се говори некфи градуси това онова.. За мойту ИС-че искам да сложа шрик. Какви пари ще е къде могат да го поставят и т.н. и колко кончета ще вдигне..
П.С. какво още може да се сложи освен чип, шрик за вдигане на мощността без турбо.
П.С.С Колата е за ежедневно ползване.
Благодаря
П.С. какво още може да се сложи освен чип, шрик за вдигане на мощността без турбо.
П.С.С Колата е за ежедневно ползване.
Благодаря
То да беше един само..
Щи требват два вала(освен ако не искаш да смениш само смукателния или изпускателния вал ма незнам дали е възможно даже така
)За пари незная ама коне наи много 15-20 може и повече ама за ежедневно каране няма да ти е мн причтно кат спреш на бензиностанцията
Можеш да си сложиш спортен филтър и права генерация за изпускателната система и ще си мн доволен според мен

Щи требват два вала(освен ако не искаш да смениш само смукателния или изпускателния вал ма незнам дали е възможно даже така

Можеш да си сложиш спортен филтър и права генерация за изпускателната система и ще си мн доволен според мен

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Предполагам че няма нужда отново да те разобеждавам,но все пак да ти е ясно че с новите валове колата ще трябва да я караш само на високи обороти щото на ниските се чудиш к'во става
и темата защо разхода ми е 20 и.... литра ще е безсмислена 

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Колега ... свали катализатора, сложи едни 4-2-1 колектори, един чип и едно ремусче ... и ше си адски доволен
Един авер на Астра Г 1.8 (115 коня), която е по-слаба от малкото ГСИ. Сложи си чип, генерация ремус не само крайно гърне, филтър и каза че бил една идея по-бавен от голямото ГСИ
.. и разхода му не се е качил (освен от това, че дава повечко газ 
Един авер на Астра Г 1.8 (115 коня), която е по-слаба от малкото ГСИ. Сложи си чип, генерация ремус не само крайно гърне, филтър и каза че бил една идея по-бавен от голямото ГСИ

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
за валовете може да каже борко чипа той в момента е на етап настройка след монтирането , аз чух колата му как работи на празен ход и да ви кажа мн добре си държи ниските 

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
с валовете разлика определено има и то доста съществена
в момента мойта кола още не е настроена и върви като луда
сместа е бедничка но с едно регулаторче се надявам да се оправят нещата,а софтоерно гириво сме подали на мах но пак е бедна 14 14,5
а трябва да е 13 13,5
а с тези шрикове които аз съм сложил тихите обороти са си супер има само леко претръсване но нищо фрапиращо
но пък от къв зор почна да чука ВАНОСА никой не може да каже
а майстора който ми събира двг.то знае какво прави и каза,че ваноса си е зацепен както трябва но пак чука и то на тихи и до къв 2000обр и спира

в момента мойта кола още не е настроена и върви като луда

сместа е бедничка но с едно регулаторче се надявам да се оправят нещата,а софтоерно гириво сме подали на мах но пак е бедна 14 14,5
а трябва да е 13 13,5

а с тези шрикове които аз съм сложил тихите обороти са си супер има само леко претръсване но нищо фрапиращо

но пък от къв зор почна да чука ВАНОСА никой не може да каже

а майстора който ми събира двг.то знае какво прави и каза,че ваноса си е зацепен както трябва но пак чука и то на тихи и до къв 2000обр и спира

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Нали затова му викат АНУС на тоя ВАНОС - само знае да (се) чука
Няма ли значение факта, че си сменил разпределителните валове, а ВАНОС-а е правен да променя ъгъла на оригиналните валове и по този начин да се товари, да не работи както трябва?

BMW only!
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
точно в това което ти казваш се съмнявам и аз и майстора причината да е във вала защото е с други градуси
но нали ги дават за такъв мотор с ванос

но нали ги дават за такъв мотор с ванос

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Баце къде ти настройват колата софтоерно ??? Че и аз по твоят път съм тръгнал. Ама сега първо сменям испускателните колектори и тогава ще слагам валовете. Но проблема с настройките живо ме интересува. И още едно въпросче. Ти сменя ли пружини на клапаните ??? То мойте валове няма да са толкова "лоши" и уж нямало нужда да се сменят и те щом не са над 260* но въпреки това се чудя дали да не ги сменя и тяхБОРКО-ЧИПА написа:с валовете разлика определено има и то доста съществена![]()
в момента мойта кола още не е настроена и върви като луда![]()
а трябва да е 13 13,5![]()
а с тези шрикове които аз съм сложил тихите обороти са си супер има само леко претръсване но нищо фрапиращо![]()
но пък от къв зор почна да чука ВАНОСА никой не може да каже![]()
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
колата ми я правиха в Соф и по точно софтоера ми го прави един приятел който има фирма за чип тунинг
пружини не съм сменял защото и аз така разбрех,че за валовете които сложих няма нужда
какъв колектор слагаш,че ми е интересно

пружини не съм сменял защото и аз така разбрех,че за валовете които сложих няма нужда

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Ами сменям ги с такива колектори с равни дължини на рънарите. Но сега ми ги правят. Като станат ако искаш щи пратя някоя снимчица да видиш. А този твой приятел какви пари взема за изработка на такъв софтуер??? И евентуално аз мога ли да се обърна към него като съм готов???БОРКО-ЧИПА написа:колата ми я правиха в Соф и по точно софтоера ми го прави един приятел който има фирма за чип тунинг![]()
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
http://www.vimaxtuning.com/
е това е сайта на фирмата

има и тел. пича се казва Владо
ще свършите работа гаранция

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
AlibiTu написа::OT: А този Владо да има една светлосиня Астра ГСИ Турбо (то по-скоро още се прави). ?
същия бате

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3