Хромиране на джанти ?! Как ?
Модератор: bum_bum
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Хромиране на джанти ?! Как ?
От доста време се чуда и мая дали има спрей или боя, която да докарва на "хромирано".Има ли такава нещо ?
Мерси много !
Мерси много !
- Crossblade
- кандидат ентусиаст
-
Re: Хромиране на джанти ?! Как ?
Що не праснеш едно прахово боядисване
само дето не знам колко държи боята без да падне ...

За боя;има такава ма незнам дали няма да стане леко грозно.Тя по скоро е да пръсне6 не6то пласмаса.(примерно бъбреците
)
Аз преди извесно време исках да си направя некои не6та по двигатела ' лъскавки',и ми обиаяниха мом4етата 4е не било толкова просто. Ако иска6 да си хромира6 някои не6та и те са си метални нияма6 проблем.Става и то хубаво , здраво и ласкаво.
Ама за алуминия е терсене малко.Не ,4е и тои не е метал ма
Първо го гледат дали става.Мене ми търка там не6то по капака на клапаните и каза 4е могло. Трябва да минава първо през някви там процедури некви вани с кесилини,пък после го обработват та да стане се едно е меден да хване никела.6тото то алуминя не го хромират а се НИКИЛИРА
Ма ето ти телефони наи добре си питаи ;0889-498888 , 0898762786.
Тва се намира в; кв.Филиповци
ул.Люлин N67a
A забравих да кажа,4е е пробвано
(не по колата де, мотор4е едно му се праиха някои не6та) Ина4е успех! 

Аз преди извесно време исках да си направя некои не6та по двигатела ' лъскавки',и ми обиаяниха мом4етата 4е не било толкова просто. Ако иска6 да си хромира6 някои не6та и те са си метални нияма6 проблем.Става и то хубаво , здраво и ласкаво.

Тва се намира в; кв.Филиповци

A забравих да кажа,4е е пробвано

- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
tino320 написа:За боя;има такава ма незнам дали няма да стане леко грозно.Тя по скоро е да пръсне6 не6то пласмаса.(примерно бъбреците)
Аз преди извесно време исках да си направя некои не6та по двигатела ' лъскавки',и ми обиаяниха мом4етата 4е не било толкова просто. Ако иска6 да си хромира6 някои не6та и те са си метални нияма6 проблем.Става и то хубаво , здраво и ласкаво.Ама за алуминия е терсене малко.Не ,4е и тои не е метал ма
Първо го гледат дали става.Мене ми търка там не6то по капака на клапаните и каза 4е могло. Трябва да минава първо през някви там процедури некви вани с кесилини,пък после го обработват та да стане се едно е меден да хване никела.6тото то алуминя не го хромират а се НИКИЛИРА
![]()
Тва се намира в; кв.Филиповциул.Люлин N67a
A забравих да кажа,4е е пробвано(не по колата де, мотор4е едно му се праиха някои не6та) Ина4е успех!
Тоя тъпанар от филиповжи не бих отишъл. Знам го от личен опит.
1. работи с кожата на клиента а не с него.
2. претендира за голямо качество а е просто поредния филиповски циганин провъзгласил се за голямия бояджия и тенекиджия.
3. Е некадърник, мизерник и смотаняк! Прави ги толкова нещата колкото да ви замаже очичките.
4. Ако гопитате него той е официалния вносител на тези бои, ако пититате фирмата производител дори не го и знят.
5. Не може да спази дори един елементарен срок.
6. Парите никога не му стигат!
7. Дори една фактура за пред застрахователи не може да напише като хората! Е самос е налага да си бръкнете в джоба заради неговите простотии.
8. Се забравя да сложи емблеми и кви ли не други неща.
9. Щипки и уплътнения се късат се от старост. Не знам аз що като ги свалям нямат никви проблеми?
Автор Съобщение
PARADOX_sf
2. претендира за голямо качество а е просто поредния филиповски циганин провъзгласил се за голямия бояджия и тенекиджия.
3. Е некадърник, мизерник и смотаняк! Прави ги толкова нещата колкото да ви замаже очичките.
4. Ако гопитате него той е официалния вносител на тези бои, ако пититате фирмата производител дори не го и знят.
7. Дори една фактура за пред застрахователи не може да напише като хората! Е самос е налага да си бръкнете в джоба заради неговите простотии.
9. Щипки и уплътнения се късат се от старост. Не знам аз що като ги свалям нямат никви проблеми?
Колега.радвам се,4е сподели опита си с нас.
Извинявм се на TheStig но и аз не бях толкова запознат,само видях на едно приятел4е по мотора едни не6та как бяха направени и като го питах тои ми даде негова визтка.
За жалост тоя може наистина да е просто поредния филиповски циганин .
Ина4е и аз 6те сам благодарен ако ниакои сподели каде наистина предлагат такива но инстински и ка4ествени услуги!
PARADOX_sf
Колега.радвам се,4е сподели опита си с нас.

Извинявм се на TheStig но и аз не бях толкова запознат,само видях на едно приятел4е по мотора едни не6та как бяха направени и като го питах тои ми даде негова визтка.

- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
И други хора се занимават с тия това, само се поинтересувай повече. Дори въвфорума една синя М-ка дет я бяха праили човека май ги ползва тия бои. изкуство.бг или нещо подобно беше сайта.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
tino320 написа:За боя;има такава ма незнам дали няма да стане леко грозно.Тя по скоро е да пръсне6 не6то пласмаса.)
колега би ли споменал марката и в какви флакони е въпросната боя (ако се сещаш)
решил съм да пробвам нещо трябва да се получи кристален/огледален/хромиран ефект ще се пръска върху пласмасова повърхност ако някои знае и др. начини за постигане на ефекта нека сподели
Извинявам се на колегата че ползвам темата му.
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

LAST RIDE написа:tino320 написа:За боя;има такава ма незнам дали няма да стане леко грозно.Тя по скоро е да пръсне6 не6то пласмаса.)
колега би ли споменал марката и в какви флакони е въпросната боя (ако се сещаш)
решил съм да пробвам нещо трябва да се получи кристален/огледален/хромиран ефект ще се пръска върху пласмасова повърхност ако някои знае и др. начини за постигане на ефекта нека сподели
Извинявам се на колегата че ползвам темата му.
Не ве идеалка си е...

По темата:
Чудя се какво прилагат на лъскавите рамки по велосипедите например.Не е никелиране или хромиране това.Боя е.
Ето пример.Това е боя 100 % :
http://www1.istockphoto.com/file_thumbv ... detail.jpg
За кой закон става въпрос ?!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- kokoshkite
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 coupe 318is ex
E36 coupe 328i ex