ако някой търси чип
Модератор: bum_bum
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
ако някой търси чип
преди малко си сложих новия чип, поръчах го от ebay (знам сега какво ще кажат всички) но този човек се занимава с подготовка на БМВ-та за планинско и VLN и си пише сам чиповете на дино. същият този е нон стоп на ринга и се е специализирал в е30 М3 и има какви ли не части - карбонови колектори, индивидуални тротъли, рошави валове и т.н. така че е проверен и не говори празни приказки.
супер точен е и отговаря на въпроси, разбрахме се да ми напише нов чип като ми дойдат шриковете, предполагам че би пратил и до БГ.
http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1QQfrppZ25QQsassZconeusQQssPageNameZSTRKQ3aMEFSQ3aMESOI
http://people.freenet.de/pro-auto/
ако няма чипа който търсите питайте го с имейл.
иначе впечатленията са - под 3000 оборота както винаги няма никой
, 3500 колата се събужда
, на 4000 те залепя уникално на седалката
и стомаха ти почва да се качва нагоре
и така до 7200
(той ми предлагаше да вдигне ограничителя на 7500 но реших да не прекалявам)
супер точен е и отговаря на въпроси, разбрахме се да ми напише нов чип като ми дойдат шриковете, предполагам че би пратил и до БГ.
http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1QQfrppZ25QQsassZconeusQQssPageNameZSTRKQ3aMEFSQ3aMESOI
http://people.freenet.de/pro-auto/
ако няма чипа който търсите питайте го с имейл.
иначе впечатленията са - под 3000 оборота както винаги няма никой

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- oxam
- младши ентусиаст
-
bmwdriver написа:Защо под 3000 няма никой?Може да се направи да не е така.
ми за жалост не може (то може ама ще загубиш повече във високите), пуснах дино графиката на този чип в галерията ми

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
при мен след чипването колата тръгва от доста по ниски обороти
от 2000-2500 започна да ускорява горе долу но вече след 3000 е истината
като и във високите си ускорява без да се спъва
от 2000-2500 започна да ускорява горе долу но вече след 3000 е истината

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
тва от твойта кола ли еoxam написа: пуснах дино графиката на този чип в галерията ми

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- oxam
- младши ентусиаст
-
пращането до БГ ще е около 10 еу с препоръчано писмо, до лондон беше 5 еу.
графиката е на 325цата на която е писан чипа на диното - коне на вала.
преди малко щеше да стане малка беля - при рязко пускане на съединителя на 7000 между първа и втора задницата пое нейна си траектория
иначе става за чертаене 
графиката е на 325цата на която е писан чипа на диното - коне на вала.
преди малко щеше да стане малка беля - при рязко пускане на съединителя на 7000 между първа и втора задницата пое нейна си траектория

- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
А я кажи ти тоя чип сложил ли си си го или не :О Щотот и аз искам чип ама се чудя вече от къде, аз ето тоя гледам: http://cgi.ebay.co.uk/Pruefstand-Renn-C ... dZViewItem
ама немски не разбирам
та какви са мо преимуществата на тоя чип, пред чиповете тук: http://tuning4power.hit.bg/ и ако си го взема къде ще ми го монтират
А и я кажи последно каква цена защото в е-бей пише 49 евро(еуро, УЙру
) защото в страницата му за М50Б25 без ванос имаше 3 чипа ама от 145,165,185 евро
на кой да вървам ся 
ама немски не разбирам

А и я кажи последно каква цена защото в е-бей пише 49 евро(еуро, УЙру

- oxam
- младши ентусиаст
-
чипът съм го сложил и съм повече от доволен и затова пуснах темата защото е нещо добро на доста добра цена. ако искаш тия дни мога да ти снимам едно видео на това как тръгва колата (не знам дали ще можеш да си направиш някакви изводи от това де)
нямам идея защо в ебай е по-евтин - предполагам че се мъчи да докара цената на клонираните чипове за да се продава защото кой би дал иначе 185 еу за чип в еу. за да бъда честен ще призная че първо бях привлечен от цената и след като си поговорих с човека и споменах на брат ми и се оказа че той го знае покрай бившето си 320ис и поразпитахме насам натам и се оказа че е сериозен агент а не някои смешник.
можеш да си го сложиш сам - трябва ти една плоска отверка, кръстата и звезда т20. мога да ти опиша как точно става, няма запояване, само разглабянето на еку-то е малко играчка но нищо сериозно, аз и го сложих за 30 мин със сваляне на еку-то и всичко. ако не ти се занимава отиди при първия сервиз за диагностика и някои ще ти го сложи за 10-15 лв.
а преимуществото пред бг-чипът е цената, за друго не мога да ти кажа защото не съм карал бг-то и не искам да давам мнение без почва.
ако някои каже че 16-18 коня и 30 нм за 325 без ванос са много да ходи да провери Jim Conforti USA те даже дават 20 кс и имат бая дино графики за доказателство, отделно че той е един от корифеите на бмв ъпгрейда в щатите. (а отделно че доста често първите 325ци нон ванос сток са били около 200кс при обявени 192
ако решиш да го вземеш само му кажи какви обороти искаш защото на мен 7500 ми се виждат малко множко на сток мотор (7000-7200 мах за да няма изненади)
нямам идея защо в ебай е по-евтин - предполагам че се мъчи да докара цената на клонираните чипове за да се продава защото кой би дал иначе 185 еу за чип в еу. за да бъда честен ще призная че първо бях привлечен от цената и след като си поговорих с човека и споменах на брат ми и се оказа че той го знае покрай бившето си 320ис и поразпитахме насам натам и се оказа че е сериозен агент а не някои смешник.
можеш да си го сложиш сам - трябва ти една плоска отверка, кръстата и звезда т20. мога да ти опиша как точно става, няма запояване, само разглабянето на еку-то е малко играчка но нищо сериозно, аз и го сложих за 30 мин със сваляне на еку-то и всичко. ако не ти се занимава отиди при първия сервиз за диагностика и някои ще ти го сложи за 10-15 лв.
а преимуществото пред бг-чипът е цената, за друго не мога да ти кажа защото не съм карал бг-то и не искам да давам мнение без почва.
ако някои каже че 16-18 коня и 30 нм за 325 без ванос са много да ходи да провери Jim Conforti USA те даже дават 20 кс и имат бая дино графики за доказателство, отделно че той е един от корифеите на бмв ъпгрейда в щатите. (а отделно че доста често първите 325ци нон ванос сток са били около 200кс при обявени 192

ако решиш да го вземеш само му кажи какви обороти искаш защото на мен 7500 ми се виждат малко множко на сток мотор (7000-7200 мах за да няма изненади)

- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
ок ясно а я кажи за цената колко е последно че не разбрах, като тази в е бай или тази на сайта ако напишеш и цифра ще си супер 

- oxam
- младши ентусиаст
-
аз го взех за 63еу +5 еу поща от евау защото имаше и някви други хора които наддаваха. понеже го праща с писмо (чипът е по-малък от usb стик) не вярвам да ти вземе повече от 5-7 еу за поща до бг (по-добре е да е препоръчано). за плащането също може да се разбереш с него, варианти много. в понеделник като отида на работа ще ти пратя имейла му ако имаш въпроси да го питаш.

- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Според графиката имаш 200 Нм още при 1800 оборота.Ако това е така,
няма начин колата да е мудна под 3000 оборота.Та това е по-голям въртящ
момент от на 320-ка
няма начин колата да е мудна под 3000 оборота.Та това е по-голям въртящ
момент от на 320-ка

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Ок , айде моля те за последно при положение че още в понеделник може да задействам нещата как точно и какво трябва да направя за да се сдобия с това http://cgi.ebay.co.uk/Pruefstand-Chip-3 ... dZViewItem
и евентуално дали ти можеш да ми съдействаш , като искам и да ми бъде регулатора на 6800 об/м и да попитам как се държи разхода на гориво ме интересува
Супер сериозен съм и не искам да ти губя и капка от времето, но просто имам нужда от помощ
и евентуално дали ти можеш да ми съдействаш , като искам и да ми бъде регулатора на 6800 об/м и да попитам как се държи разхода на гориво ме интересува

Супер сериозен съм и не искам да ти губя и капка от времето, но просто имам нужда от помощ

Последна промяна BMW lover на 26 Ное 2006, 11:38, променена общо 1 път
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2