Ауспух
Модератор: bum_bum
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Ауспух
fen_na_bmw написа:Кава е разликата между оригинален ремус примерно и някакво от илиянци за 80лв освен че ментето ще изгние по бързо
епа цената

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Оригиналният би трябвало да увлича до някъква степен изгорелите газове. Уж да се създава нещо като засмукване. Това го бях чел някъде. Но колко е вярно.... ??? Та от там идвала и мощноста.fen_na_bmw написа:Кава е разликата между оригинален ремус примерно и някакво от илиянци за 80лв освен че ментето ще изгние по бързо

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Capo di tutti
- БРОНЕносецът
-
Най-голямата разлика е в звука,и качеството на материалите!Ако си мислиш,че става с 5 коня повече.............. 

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Значи оригинален remus означава не само гтрнето то е цялата система за отвеждане на изгорелите газове ПРИНУДИТЕЛНО със турбо компресор и от там иде жестокия звук
"а гърнето само пропуска по добре газовете създава им по малко съпротивление" и от там иде покачването на мопността защото вече двигателя е освободен от тази задача
а за разлика между гърнетата несъм запознат но със сигорност има
Но и аз съм решил да сменя моето че ми е грозно само една 4ерна траба отзат като киюнец
но маи само накраиник ще сложа че и така си ръмжи достатъчно иначе ще е малко измислено всеедно е 600 коня а тя моята е само 102 

а за разлика между гърнетата несъм запознат но със сигорност има

Но и аз съм решил да сменя моето че ми е грозно само една 4ерна траба отзат като киюнец

- Capo di tutti
- БРОНЕносецът
-
Zaho написа:Значи оригинален remus означава не само гтрнето то е цялата система за отвеждане на изгорелите газове ПРИНУДИТЕЛНО със турбо компресор и от там иде жестокия звук"а гърнето само пропуска по добре газовете създава им по малко съпротивление" и от там иде покачването на мопността защото вече двигателя е освободен от тази задача
![]()

И кой ти каза че това означава "ОРИГИНАЛЕН" ремус

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
наистина има хора дето само гледат да се заяждат
Не съм казвал че няма да е оригинално гърнето !
Казвам че гърнето е само част от ремус системата !

Не съм казвал че няма да е оригинално гърнето !
Казвам че гърнето е само част от ремус системата !
- Capo di tutti
- БРОНЕносецът
-
- PROPOVEDNIKA
- селянина с колелото
-
slavianko написа:Оригиналният би трябвало да увлича до някъква степен изгорелите газове. Уж да се създава нещо като засмукване. Това го бях чел някъде. Но колко е вярно.... ??? Та от там идвала и мощноста.
Там така ли го пишеше ..... ОРИГИНАЛНИЯ трябва да.....

fen_na_bmw написа:Кава е разликата между оригинален ремус примерно и някакво от илиянци за 80лв освен че ментето ще изгние по бързо
ами много бързо се нагрява...И не се казва REMUS а RENUS от илианци

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Някъде да съм написал "цитирам" ??????PROPOVEDNIKA написа:slavianko написа:Оригиналният би трябвало да увлича до някъква степен изгорелите газове. Уж да се създава нещо като засмукване. Това го бях чел някъде. Но колко е вярно.... ??? Та от там идвала и мощноста.
Там така ли го пишеше ..... ОРИГИНАЛНИЯ трябва да.....![]()
Май и в този форум вече почнаха само да се заяждат и да пишат глупости а не да напишат нещо по темата.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- gedoreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
- Мечтае да кара: E30 M3
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Сигурен ли си.
Щото в това за 80 лв има една права тръба а гърнетата на Remus трябва да покриват нормите за шум и съм сигурен че имат по-голямо съпротивление.
Щото в това за 80 лв има една права тръба а гърнетата на Remus трябва да покриват нормите за шум и съм сигурен че имат по-голямо съпротивление.
- Capo di tutti
- БРОНЕносецът
-
gedoreto написа:раэлика има в цената едното е 80 а истинския ремус е 500 и с него върви повече

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2