Някой може ли да ми намери клапан за N2О под 200лв

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Някой може ли да ми намери клапан за N2О под 200лв

Мнение от ludiagsm » 09 Авг 2003, 17:40

с един приател се запознах в http://www.tuning.bg/forum/

обменихме малко идеи и мнения, и като за познат ми обяви цена от 200лв за клапана!!!
Ако някой от вас може да го намери по тънко нека каже ако ме устройва ще го взема после ще по4ерпя :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: Някой може ли да ми намери клапан за N2О под 200лв

Мнение от ludiagsm » 09 Авг 2003, 22:12

Otnovo_az написа:
ludiagsm написа:обменихме малко идеи и мнения, и като за познат ми обяви цена от 200лв за клапана!!!

Аз не мога да ти обявя никаква цена :lol: , но искам да те попитам азот ли си решил да си слагаш ???????? Четох във форума че имаш кислородна бутилка в колата. Може ли да споделиш с какъв клапан пускаш и спираш този кислород който не е с никак малко налягане или първо го пускаш през редуцир вентил за да падне налягането и след това следва клапана с който го спираш и пускаш.

имам достъп до неогрени4ени запаси от О2 и N2О и сега искам да опитам с N2O , кослорода първо минава през редуцир вентил и след това има газов клапан от газова уредба , но той работи до към 20атмосфери, та затова ми трябва истински за N2O които спокойно си работи при 70 80 атмосфери

Назад към Tuning