Ремус?
Модератор: bum_bum
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Ремус?
Имам ИС купе и задното ми гърне е за смяна. В Каморауто ми искат 1090 лв за задно гърне. Проверих цената на ремус за моя модел и е 546 евро, решил сам да дам тези пари за нещо хубаво, но незнам дали да си купа ремус или оригинално гърне.
Някой може ли да ми даде съвет?
Някой може ли да ми даде съвет?
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
за РЕМУС-а си прецени ти,а,ако искаш хубаво гърне ето ти един тел. на една Софийска фирма-АСПО-02/9810099 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
щом си готов да дадеш толкова пари за гърне по добре се разходи до проспиид или до цунами и си сложи истинско спортно гърне,да ти пипнат евентуално още нещо по генерацията и ефекта да не кажем че ще е същия като със ремуса аи да не е по голям
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
знам какво е ремус
но освен него има и други не толкова комерсиални и не популярни марки гърнета
аз лично 1000лв за ремус акоще и папта да ми го донесе няма да дам!!а за тея пари в някои от гореизброените места от мен ефекта по колата ще е по голям 100%зашото само с едно слагане на гърне ефетка ще е 0

аз лично 1000лв за ремус акоще и папта да ми го донесе няма да дам!!а за тея пари в някои от гореизброените места от мен ефекта по колата ще е по голям 100%зашото само с едно слагане на гърне ефетка ще е 0
- Гост
-
kiko написа:знам какво е ремусно освен него има и други не толкова комерсиални и не популярни марки гърнета
прав си колега .. а и на фона на цената на колата която е не повече от 5-6к .. да дадеш 1к за ремус .. айде моля ви се .. то кисел кисел ама чак пак толко и най големите тука не го могат тоя номер

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Аз си взех оригинални Ремуси за бмв Е34 520 средното и крайното гърне за около 1200 лева двете ама беше преди повече от година но такъв звук просто няма никаде

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
А защо на сайта на Ремус (www.remus.at) за 318iS Coupe и 320i Coupe дават само задно гърне? 

Последна промяна turbo на 08 Авг 2006, 8:45, променена общо 1 път
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
bmwpower_m5 написа:Аз си взех оригинални Ремуси за бмв Е34 520 средното и крайното гърне за около 1200 лева двете ама беше преди повече от година но такъв звук просто няма никаде![]()
верно такъв звук нема

ТДС - Турбо Див Селянин
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
А бе нее точно така
То че имат звук 6таците на БМВ имат ма при мене разлика има кат ревне ремуся.....по басово буботи шесакот с него 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
krika написа:А бе нее точно такаТо че имат звук 6таците на БМВ имат ма при мене разлика има кат ревне ремуся.....по басово буботи шесакот с него
По принцип си е въпрос на вкус. На мен повече ми харесва на idle да се чува лек бас, а във високите да се чува само звука от мотора. В момента съм с оригиналното гърне, но е остариало малко и този звук описания по-горе се получава без странични модификации

kiko написа:щом си готов да дадеш толкова пари за гърне по добре се разходи до проспиид или до цунами и си сложи истинско спортно гърне,да ти пипнат евентуално още нещо по генерацията и ефекта да не кажем че ще е същия като със ремуса аи да не е по голям

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3