турбопроект ?? кви пари???

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Колко струва турбопроект за всекидневна улична бегачка с която да си наказвате повечето дупета по сфетофарите както да си ходите и наморе и по готини каки???

а)не ми пука колко харчи и дали ще се счупи важното е да имам турбо1000-1500лв
13
9%
б)пука ми колко харчи искам да е надеждна ,не ми пука че не всичко е марково и някой компоненти са ми втора ръка2500-3000лв
92
66%
в)над 6000лв аз съм газар искам всичко да ми емарково и чисто ново
35
25%

Общо гласове : 140
старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

турбопроект ?? кви пари???

Мнение от ludiagsm » 06 Яну 2006, 17:15

Сега поне натрупах известен опит и ясно мога да кажа че за да станат нещата като хората минимума е 2500 - 3000лв в зависимост от колата!

Ако някой си мисли че с по- малко пари става :) след като мине 10 000 с турбина ще рабере или няма вървене или се 4упи или хар4и като луда пове4ето хора гледат да избягат например от електрониката ама накрая слагат :) по -добре късно от колкото никога :)

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 06 Яну 2006, 17:46

ти колко си прав преди да го напрая голфа турбо му казах на приятел4ето дето го прае6е жикам му аве бате аз 4е го карам леки4ко от време на време 6е го наступвам и тои ми казва даи да го направиме здраво и с вси4ко дето му требе а не цигански работи и аз си викам е добре ти си маистора и верно то4но след седмица ни помен от лекото каране тва просто е нереално да кара6 такава кола и си викам лелеле добре4е го послу6ах
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 06 Яну 2006, 22:43

00Cool написа:ти колко си прав преди да го напрая голфа турбо му казах на приятел4ето дето го прае6е жикам му аве бате аз 4е го карам леки4ко от време на време 6е го наступвам и тои ми казва даи да го направиме здраво и с вси4ко дето му требе а не цигански работи и аз си викам е добре ти си маистора и верно то4но след седмица ни помен от лекото каране тва просто е нереално да кара6 такава кола и си викам лелеле добре4е го послу6ах

разкажи за голфа какво има по него какви коне е и колко ти стъпи всичко?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 M5

Мнение от RS-MAD » 07 Яну 2006, 0:24

ludiagsm , тва последното за 6000 лв е малко некорктно според мене , кво значи аз съм гъзар или незнам си кво си.
Тая анкета според мене е крайно неточна , мое си мнение , всичко зависи от колата , от нуждите и не на последно място кой с какъв бюджет разполага.
Така че не мисля че който минава в последната категория непременно го прави за гъзария... или да се показва , всеки си избира.
Aко така са поставени нещата аз съм за 3-та категория , най-добрия вариант е според мене ако човек може да си го позволи.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 07 Яну 2006, 1:08

RS-MAD написа:ludiagsm , тва последното за 6000 лв е малко некорктно според мене , кво значи аз съм гъзар или незнам си кво си.
Тая анкета според мене е крайно неточна , мое си мнение , всичко зависи от колата , от нуждите и не на последно място кой с какъв бюджет разполага.
Така че не мисля че който минава в последната категория непременно го прави за гъзария... или да се показва , всеки си избира.
Aко така са поставени нещата аз съм за 3-та категория , най-добрия вариант е според мене ако човек може да си го позволи.

гъзар смисъл късметлия :) човек който има възможност да си задели пари за новички нещица

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 M5

Мнение от RS-MAD » 07 Яну 2006, 2:26

ludiagsm написа:
RS-MAD написа:ludiagsm , тва последното за 6000 лв е малко некорктно според мене , кво значи аз съм гъзар или незнам си кво си.

гъзар смисъл късметлия :) човек който има възможност да си задели пари за новички нещица

A така става , съгласи ме ;)
Всички варианти стават стига да се прави с любов :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 07 Яну 2006, 14:09

ми какво да ти кажа VW GOLF III 1.6I GT (101 HP) тва бе6е пурвона4алната турбина гарет т3 вси4ката карантия е сменеса ковани бутала биели и др. (пффф то маи биелите не са ковани или се лужа а са куси или тиии мамата ) сменен изпускателен колектор труба до задното гарне ф63 ако не се лужа ли бе6е полирано вси4ко което меже (бутала глава и др ) компресията с помо6та на изрязана на лазер подложки не сам я ка4вал на дино 6тото мен така си ме кефи как вози ... аа забравих досега вси4ко ми ступи около наи много груба сметка 4000 и то пла6тах за работатапо малко от колкото е нужно

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 07 Яну 2006, 23:22

Третият вариант е по-реален.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 07 Яну 2006, 23:59

аз пиша основно за нормалните коли около 14 се секундни

за надолу аз още не съм слизал и незнам как е ,ти Лъчо може да разкажеш ама по добре да не питам че кой знае какъв е тотала до момента :uups: :help:

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 08 Яну 2006, 1:42

Не може да претендираш че една кола е бегачка като си и забил некакво сток турбо втора употреба за 500лв....Ма ти това мое мнение го знаеш :lol: То и още не съм видял бърза кола в БГ с такова изпълнение.А едно истинско турбо е към 1000$(китайските не ги броя,но може и от тях нещо да става),една истинска изпускателна система излиза към 1000 лв,дори и да се прави тук.После сложи пари за дюзи,помпа,блоуоф,клапан за обратно гориво,бустконтрол и т.н, и електроника,измервателни уреди.Задължително съединител и някакво окачване,поне амортесьори,пружини,тампони и разпънки.Седалки.Спирачките ще заминат за нула време ако колата се кара наистина както си му е ред,и трябва и там нещо да се мисли.Едни накладки само са 300-400 лв......Е цифрата сама си идва. :lol:
П.С.Киро е направил още едно чудовище,Ауди С2.Казаха че било много страшно :lol:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 08 Яну 2006, 2:10

landikar прав си даве много в прикаските но нали знае6 4е не всели е способен да отдели 6-7000 за колата и то само да я направи то после като се направи не4е няма да се прави по 4есто от колкото е но 4овек се постеля според възможностите си аз примерно не сам правил моята кола от около 6-7 месеца даже маслото не сам и сменил само сам и сменил предните гуми веднъж и един път накладките това е но си прав тунинг навсякаде пио света се прави с ПАРИ даже МНОГО ПАРИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 13 Яну 2006, 9:44

И аз съм на 3ти вариант
засега ИК само ми е 2ра употреба ( от 530д)

Според мен или се прави едно нещо кат хората или не се занимаваш,

Залагам на нова турбина, блоу, уейст, бутала, инжектори, помпа... тъй като ми е единствена кола и мисля да я карам постоянно

.... по мои сметки всичко ще излезе при мен около 5хил.

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 13 Яну 2006, 18:54

Спорет компетентните по въпроса 6,6.5лв. дали ще са достатачни да се пипне 320 М50 така че хем да върви хем в същото време да е и здрава щото колата се кара постоянно,изкажете некви мнения щото съм се наивил доста :?: :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 13 Яну 2006, 19:31

:arrow:
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 13 Яну 2006, 19:40

май най добре да се обърне6 към явор

Следваща

Назад към Tuning