на келеша вмакс-а...
Модератор: bum_bum
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
келеш, малко не по темата ама... сега се загледах във банера ти- тоз спидометър и тез 300км на 6500-7000 оборота със какво са правени? аз кат знам къв зор е да се оди до 300 и кви коне тряят.. това твоята кола ли е? и ако е твоята що не е една от най-бързите във бг?...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:келеш, малко не по темата ама... сега се загледах във банера ти- тоз спидометър и тез 300км на 6500-7000 оборота със какво са правени? аз кат знам къв зор е да се оди до 300 и кви коне тряят.. това твоята кола ли е? и ако е твоята що не е една от най-бързите във бг?...
Баш мойта кола е

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
kelesha написа:alx написа:келеш, малко не по темата ама... сега се загледах във банера ти- тоз спидометър и тез 300км на 6500-7000 оборота със какво са правени? аз кат знам къв зор е да се оди до 300 и кви коне тряят.. това твоята кола ли е? и ако е твоята що не е една от най-бързите във бг?...
Баш мойта кола енали си по сметките, ето ти матерял за смятане
.......гуми 215/45/17 предавателно число на шеста скорост 0.74 и предавателно число на дифа 3.72
ограничител на оборотите 8100, максимални обороти на шеста с този сетъп на мотора в момента 7000
Защо колата ми не е една от най бързите...........ми просто щото е една от най здравите като двигател в монента обаче е слаба като трансмисия
За да си бърз по критериите за БГ требе да идеш на Божура и да направиш време, ма мене таз идея не ма кефи и за тва харесвам да съм бавен
Пич евалата за това изказване!!!
Това за Божура ми хареса,
а за 300 - то май и клип някъде имаше, и гледах и изглежда реално!
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
kelesha написа:Реалната скорост е малко над 280км/ч но не е 300, за 300 реални требват над 400 коня на гумите според мен, да са надяваме обаче че и 300 ше напраим напролет живот и здраве
Абе от некъв опит там зад океана имам идея че и други работи ти трябват,ама ти си знаеш какви са

kelesha написа:нали си по сметките, ето ти матерял за смятане.......гуми 215/45/17 предавателно число на шеста скорост 0.74 и предавателно число на дифа 3.72
ограничител на оборотите 8100, максимални обороти на шеста с този сетъп на мотора в момента 7000
така наизуст.. ако приема че гумите са ти 24.6" високи .. на 7000 оборота със тия предавки дет си ги написал си точно на 300км...
и така случайно бих казал че на една тухла като вектрата и трябват около 500 паунда на гумите да стигне до 300км (180 мили)..
общото предавателно число на тая предавка ти е 2.7528, начи на 7000 оборота двигателя ти трябва да прави около 180 паунда което на тия обороти е ... около 250 коня на гумите ако си го мерил на дино... около 280-290 на вала- звучи вярно?
баси как го измислих

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
alx написа:тз.. ако оборотомера ти е верен .. 300км са.. не ме карай сериозно да смятам..
Абе alx сметни го сериозно pls

А иначе клипчето на Тони е доста популярно в Мрежата извън БГ - аз съм го засичал на няколко места

Live and let Die!
:P
Абу дайде да го видим това клипче. Заслужава си да се види нещо такова.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
:(
Пък AngelFire не работи, и другият външен съшто. Как по друг начин мога да го сваля това клипче?
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Ами се си мисля че максимална скорост не се мери на такъв наклон,но колата е бърза в това няма спор,но определено някои неща ме озадачиха
- street_force
- кандидат ентусиаст
-
ми познавам го момчето и неговата вектра не и е проблем а тя не е единствена сещам се за още една вектра дето може да го направи тва
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2