шпер за 520и е39
Модератор: bum_bum
7 мнения
• Страница 1 от 1
- unhuman90
- Потребител
-
- Кара: 520i e39
- Детайли за колата: красавица
шпер за 520и е39
колеги възможно ли е да се направи шпер за е39 и колко струва :?
Има много коли на света .. и BMW !
Re: шпер за 520и е39
Възможно е,ама ти трябва цял заден мост от м5 и като чуеш цената,ще решиш,че ти е супер и без шпер.Това е доколто съм чел,не съм пробвал и не претендирам да е 100% истина.Дргия вариянт е да имаш шпер ама на 100% заключване,със заварка,ама нали ще ти хареса за номално каране 

- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Вече има и афтърмаркет разработки които работят със ASC/DSC колегата GaD/не съм сигурен как се пишеше/ ги предлагаше внос от англия...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
lakmus написа:Вече има и афтърмаркет разработки които работят със ASC/DSC колегата GaD/не съм сигурен как се пишеше/ ги предлагаше внос от англия...
Quaife, струва ми се. И цените са прилични, обаче за 20-ка нещо ми се губи идеята.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Feanor написа:lakmus написа:Вече има и афтърмаркет разработки които работят със ASC/DSC колегата GaD/не съм сигурен как се пишеше/ ги предлагаше внос от англия...
Quaife, струва ми се. И цените са прилични, обаче за 20-ка нещо ми се губи идеята.
що да се губи идеята,шпера си е шпер.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Абе той и Кирил е с 20-ка ама ...Feanor написа:lakmus написа:Вече има и афтърмаркет разработки които работят със ASC/DSC колегата GaD/не съм сигурен как се пишеше/ ги предлагаше внос от англия...
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
7 мнения
• Страница 1 от 1