РОЛБАР ЗА Е30
Модератор: bum_bum
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- canibmwe30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 400кс
- Мечтае да кара: ново бмв
- Детайли за колата: Дизел
РОЛБАР ЗА Е30
Здравейте колеги ако някой от вас може да качи снимки на ролбар за е30 вътре в колата ще му бъда благодарен 

Е30 З А В И Н А Г И В СЪРЦЕТО МИ
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- canibmwe30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 400кс
- Мечтае да кара: ново бмв
- Детайли за колата: Дизел
Re: РОЛБАР ЗА Е30
bum_bum написа:Що ползвате форума, вместо Google?
заключвай
Е30 З А В И Н А Г И В СЪРЦЕТО МИ
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
виж ми темата в дрифтинга бре .. има снимани и ключовите места и всичко
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Нали затова е форум братле. А и така би станал по интересен. Аз примерно скоро търсих из гугала за Е34 и не попаднах на кой знае колко добър снимков материал който да ми хареса специялно за Е34 говоря. За Е30-ките сигурно има един милион сигурен съмbum_bum написа:Що ползвате форума, вместо Google?

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Така и така темата е пусната вече да де не отварям друга и аз искам да задам някой въпросче въпреки че се съмнявам в тоя форум вече някой да отговори.
Та на въпроса. Тия дни и без това сезона не позволява а аз имам свободно време и мерак да човъкрам по колата и също съм решил да обезопася малко колицата с някакъв рол кейдж. Ще го правя сам и съм сигурен че ще имам доста пропуски но все пак е по добре от нищо. Понеже не искам и да тежи много ще е 4 или най много 6 точков възможно най опростен. Въпроса ми е обаче е свързан с избора на материал. Каква тръба? С какъв цолаж? Колко дебелостенна за да не тежи много но и да носи? От къде е може да се закупи ? Цени и всичко което може да ми е от полза. Интересуват ме също ключовите места за захващането към купето специялно за Е34 щото материал намерих но само за е36 е30 и още куп други модели но за Е34 нъц.
И дано някой си направи изобщо труда да отговори

Та на въпроса. Тия дни и без това сезона не позволява а аз имам свободно време и мерак да човъкрам по колата и също съм решил да обезопася малко колицата с някакъв рол кейдж. Ще го правя сам и съм сигурен че ще имам доста пропуски но все пак е по добре от нищо. Понеже не искам и да тежи много ще е 4 или най много 6 точков възможно най опростен. Въпроса ми е обаче е свързан с избора на материал. Каква тръба? С какъв цолаж? Колко дебелостенна за да не тежи много но и да носи? От къде е може да се закупи ? Цени и всичко което може да ми е от полза. Интересуват ме също ключовите места за захващането към купето специялно за Е34 щото материал намерих но само за е36 е30 и още куп други модели но за Е34 нъц.
И дано някой си направи изобщо труда да отговори

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Като цяло знаещите или не влизат или гледат само острани сеир,естествено има и изключения.Успех и на двама ви!
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Sharo написа:виж ми темата в дрифтинга бре .. има снимани и ключовите места и всичко
Колега ако може метни един линк към тая тема мерси предварително

според изискванията на БФАС тръбата трябва да е минимум 45мм x 2.5mm или 50мм x 2mm.Ето http://argent.fia.com/web/fia-public.nsf/5CD029867CE2CF1AC12574FF00516990/$FILE/253%20%282009%29-15112008.pdfама доколкото разбрах са изисквания за рали автомобили някъде към среда на документа таблица с дебелината на тръбите.Според мен един цол и половина стоманена безшевна тръба ще ти свърши работа.Pпрегледай и тази за Е34 тема на 5 или 6 страницаhttp://performance-bg.org/forum/viewtopic.php?t=2412
- slavianko
- старши ентусиаст
-
За изискванията скори ги четох какви са. Аз едва ли ще спазвам някакви изисквания така че го правя по скоро за мое вътрешно успокоение. Днес обикалях из Русе и намерих безшевна тръба само 45мм х 2.5мм така че с такава ще го направя. Просто от няколко дена ровя и не намерам ихформация за за местата за захващане към купето специялно при Е34 къде е най добре да са. Отделно мисля да го правя почти целият разглобяем най вероятно 6 точков без да свързам ботушите или поне не предните че ще ми е голяма играчка. За задните не е проблем той и без това ми е изтърбушен и багажника и задните седалки са аут та че съм пробил още две дупки на мястото на облегалката не е голяма грижаШарампоя написа:според изискванията на БФАС тръбата трябва да е минимум 45мм x 2.5mm или 50мм x 2mm.Ето http://argent.fia.com/web/fia-public.nsf/5CD029867CE2CF1AC12574FF00516990/$FILE/253%20%282009%29-15112008.pdfама доколкото разбрах са изисквания за рали автомобили някъде към среда на документа таблица с дебелината на тръбите.Според мен един цол и половина стоманена безшевна тръба ще ти свърши работа.Pпрегледай и тази за Е34 тема на 5 или 6 страницаhttp://performance-bg.org/forum/viewtopic.php?t=2412

Отностно темата в перформанса чел съм я да ама и там инфото е отново за Е30

Ми да верно е за е30.Ама може да го ползваш за ориентир горе долу къде са местата,ще си избереш здраво място по гредите на купето подсилваш го с планки и дуп4иш(щом ще е разглобяема) едва ли има то4но определено място къде трябва да са разположени точките.А за отзат не е задължително според мен да я захващаш за бомбетата.Трябва да има и там неква усилена греда на пода в задната част на багажника(така ще е по удобно щом се захваща с болтове) пък между бомбетата си сложи разпънка.ето една снимка на е34-ка ама само със средните точки.[img][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/7381/insidez.jpg[/img]
[/img]

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
sas_88 написа:Sharo написа:виж ми темата в дрифтинга бре .. има снимани и ключовите места и всичко
Колега ако може метни един линк към тая тема мерси предварително
http://www.drifting-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2709

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Явор написа:...
Умираш да дразниш хората с проектите си...като не разкриваш нищо
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3