Сайтове за тунинг
Модератор: bum_bum
5 мнения
• Страница 1 от 1
Сайтове за тунинг
Ей хора!предлагам ви тук да пускаме коли тунинговани в българия или от българи!ще се радвам ако пускате и сайтове за тунинг и скорости и т.н.(обаче само български!!!) и не разваляте темата ми с мнения от типа на "blqsu4ko strikes again i t.n."ок?
Live it like you Love it
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Сайтове за тунинг
blqsu4ko написа:Ей хора!предлагам ви тук да пускаме коли тунинговани в българия или от българи!ще се радвам ако пускате и сайтове за тунинг и скорости и т.н.(обаче само български!!!) и не разваляте темата ми с мнения от типа на "blqsu4ko strikes again i t.n."ок?
препоръчвам ти малко да се поспреш , с бълването на теми мнения и предложения , първо се поогледай попрочети и ако нещо не ти е ясно опитай във форума търсене ако и там не се справиш питай на лс
а най-добре ела на някоя сбирка на екобензиностанцията
Re: Сайтове за тунинг
blqsu4ko написа:Ей хора!предлагам ви тук да пускаме коли тунинговани в българия или от българи!ще се радвам ако пускате и сайтове за тунинг и скорости и т.н.(обаче само български!!!) и не разваляте темата ми с мнения от типа на "blqsu4ko strikes again i t.n."ок?

или аз си изгубвам акъла ,или мноо умело е прикрита целта на тоз пост..................
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- Новини
-
blqsu4ko
Тунинг секцията на БМВ форума е едно от най-сериозните места за дискутиране на теми свързани с тунинга в българското виртуално пространство.
Лигави снимки на оптично тунинговани с пластмаса брички няма да намерят място в този форум. Т.е. спести ни подобни теми.
Няма да допуснем разводняване нито на този, нито на който и да е друг подфорум в BMWPower-BG.net.
Тунинг секцията на БМВ форума е едно от най-сериозните места за дискутиране на теми свързани с тунинга в българското виртуално пространство.
Лигави снимки на оптично тунинговани с пластмаса брички няма да намерят място в този форум. Т.е. спести ни подобни теми.
Няма да допуснем разводняване нито на този, нито на който и да е друг подфорум в BMWPower-BG.net.
5 мнения
• Страница 1 от 1