Сайтове за тунинг

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

Сайтове за тунинг

Мнение от blqsu4ko » 22 Яну 2005, 21:46

Ей хора!предлагам ви тук да пускаме коли тунинговани в българия или от българи!ще се радвам ако пускате и сайтове за тунинг и скорости и т.н.(обаче само български!!!) и не разваляте темата ми с мнения от типа на "blqsu4ko strikes again i t.n."ок?
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: Сайтове за тунинг

Мнение от ludiagsm » 23 Яну 2005, 0:37

blqsu4ko написа:Ей хора!предлагам ви тук да пускаме коли тунинговани в българия или от българи!ще се радвам ако пускате и сайтове за тунинг и скорости и т.н.(обаче само български!!!) и не разваляте темата ми с мнения от типа на "blqsu4ko strikes again i t.n."ок?

препоръчвам ти малко да се поспреш , с бълването на теми мнения и предложения , първо се поогледай попрочети и ако нещо не ти е ясно опитай във форума търсене ако и там не се справиш питай на лс

а най-добре ела на някоя сбирка на екобензиностанцията

Аватар

Re: Сайтове за тунинг

Мнение от DA WOLF » 23 Яну 2005, 1:31

blqsu4ko написа:Ей хора!предлагам ви тук да пускаме коли тунинговани в българия или от българи!ще се радвам ако пускате и сайтове за тунинг и скорости и т.н.(обаче само български!!!) и не разваляте темата ми с мнения от типа на "blqsu4ko strikes again i t.n."ок?

:wtf:

или аз си изгубвам акъла ,или мноо умело е прикрита целта на тоз пост..................
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Яну 2005, 2:28

blqsu4ko

Тунинг секцията на БМВ форума е едно от най-сериозните места за дискутиране на теми свързани с тунинга в българското виртуално пространство.

Лигави снимки на оптично тунинговани с пластмаса брички няма да намерят място в този форум. Т.е. спести ни подобни теми.

Няма да допуснем разводняване нито на този, нито на който и да е друг подфорум в BMWPower-BG.net.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Яну 2005, 16:36

blqsu4ko

За малко да забравя - честит нов ранг :twisted:

Назад към Tuning