Ремус на 318 is
Модератор: bum_bum
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ремус на 318 is
Колеги,моля Ви да ми отговорите как да си направя гърнето на 318 is да има по-хубав звук,като с ремус?
Най-лудата фенка на BMW !!!
- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Re: Ремус на 318 is
bmw fenka написа:Колеги,моля Ви да ми отговорите как да си направя гърнето на 318 is да има по-хубав звук,като с ремус?
махаш оригиналните гърнета слагаш една права тръба до края и звука става все едно си с рембус

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Добре дошла в ФОРУМА колежке.Отиваш на майстор да ти свали задното гърне и го отварате-махате всичко от вътре и пак го затварате.Ефекта е доста добър поне за мен 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
vladi_a_i написа:Добре дошла в ФОРУМА колежке.Отиваш на майстор да ти свали задното гърне и го отварате-махате всичко от вътре и пак го затварате.Ефекта е доста добър поне за мен

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
bmw fenka написа:Колеги,моля Ви да ми отговорите как да си направя гърнето на 318 is да има по-хубав звук,като с ремус?
е хубаво де може ли фенка да питак как са си направи гърнето (задното) с по хубав звук е не знае ли ???
Така сега сериозно вече двама колеги са ти предложили варианти които са добри но наистина може да си вземеш задно гарне някво и по красиво на вид двуцевчица примерно и да гоо сложиш него но то нали попринцип функцията на гарнетата е да загушават тези шумове които се издават от двигателя така че по добре да не го пориш и изкормяш а да вземеш някво друго и с него или китайче или оригинално изпадат вав форума на добри цени
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Aз купих задно гърне от колега от форума Ремус и след като го сложих колата стана с малко по-хубав звук в ниските,като цяло колата е по-тиха от преди което много ме радва ,на дълъг път не се чува въобще ,сега малко изтъня заради махането на катализатора ,но все пак за стандарта на Булгаристан се получи добре!
Така че ако си намериш оригинално Ремус на сносна цена слагаи и няма да съжаляваш в продава изникват чат-пат за около 200-300лв!
Така че ако си намериш оригинално Ремус на сносна цена слагаи и няма да съжаляваш в продава изникват чат-пат за около 200-300лв!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
bojanov-is написа:bmw fenka написа:Колеги,моля Ви да ми отговорите как да си направя гърнето на 318 is да има по-хубав звук,като с ремус?
махаш оригиналните гърнета слагаш една права тръба до края и звука става все едно си с рембус![]()
да и като тръгнеш ще те чуват в другия квартал

- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Разполагам с чудесно гърне,за басов и плътен звук.Пригодено си с тръбите и скобите.Махаш оригиналното и слагаш спортното и вече като се прибираш у вас ще разцирикваш алармите на комшиите.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- ауспуси Лазаров
- кандидат ентусиаст
-
Колеги ако желаете, цъкнете по долу на снимки.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
ауспуси Лазаров написа:...
Пиши ми адрес на сервиза на ЛС !!! Да дойда за справка
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Аз на моята ис-ка съм с ето това http://shopping.bg/article_php/aid/8619 ... niversalno
и съм много доволен даже в галерията виж как стои на колата червеното е36
и съм много доволен даже в галерията виж как стои на колата червеното е36
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Първите две мнения не стават, ако се сложи права тръба става звука като на опел астра "дрънчащ. Вторият вариант е още по зле да извадиш всичко от гърнето ще бие на тенекия здраво, голям резонанс. За да извадиш хубав звук ти трябва ново средно гърне да обере резонанса и ново спортно задно гърне да изкарва баса само. Ако имаш възможност гледай всичко да е ново, че гърнетата като изгорят не става нищо от тях и започват да не вадят плътният звук, а вадят резонанс и дрънчат.
Ето какво направих аз преди да я продам със стари гърнета и с нови.
http://www.vbox7.com/play:4253bfcf
http://www.vbox7.com/play:693d8773
крайното гърне ми беше ментак за 160лв. но пак става.
Ето какво направих аз преди да я продам със стари гърнета и с нови.
http://www.vbox7.com/play:4253bfcf
http://www.vbox7.com/play:693d8773
крайното гърне ми беше ментак за 160лв. но пак става.
- ауспуси Лазаров
- кандидат ентусиаст
-
Качествено, ново гърне REMUS от неръждавейка при това с монтажа и с гаранция ( в зависимост от модела) е на цена между 300 и 350 лв.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2